Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt szeretethiányos lányok? Ti hogy bírjátok ki, hogy senki sem ölel, csókol, szeret titeket? Hány évesek vagytok?
Egyébként csak puszta kíváncsiságból. Itt mások reménykednek abban, hátha majd a másik rájuk ír?
Mert én most talán pont nem, meg nekem úgyis x lány tetszik..dee nem lenne evidens, hogy óó te fiú vagy én meg lány, akkor dumáljunk, nekem ezzel csak az a gondom, hogy így anonymként elmegy, de ha már megismerne, akkor "iii, ez az a béna "szeretethiányos srác"", szóval kicsit cikinek érzem, MÁR magam részéről.
De azért jó lenne valakivel összebújni nem? És akkor akár miért ne? És eddig leginkább egyszer se jött be, amikor azt tippeltem hát biztos a másik is ezt gondolja, na hát ennyi.
Lányok, Fiúk!
Tizenévesen még az mind semmi, ami 30-40esen vár rátok!!! Most még tényleg előttetek az élet. De majd akkor kell kicsit elgondolkodni az ilyen dolgokon, amikor 30 körül még mindig nem éltek úgy, olyan párkapcsolatban, amiben szeretnétek. Esetleg, elkerül a szerelem. Nem kívánom, de nem esélytelen. Én tinédzserként azzal voltam elfoglalva, hogy mi van a biciklimmel, meg hol vannak éppen a barátaim, meg ilyenek… :-)))
Most 40 vagyok, feleségem még nem volt és gyerekem sem. Volt sok kapcsolatom, de ha lehetne, "beválltanám" egy boldogabb életre. Most egy olyan p.kapcsolatban vagyok, ahol szeretem nagyon a nőt, jó vele, meg minden, de nem vagyok szerelmes és nem tudom, hogy mit tegyek. Keressek-e tovább, vagy üljek meg a seggemen…
nehezen. pláne úgy, hogy körülöttem mindenkinek van valakije...
20L
Megtanultam együtt élni az érzéssel...a helyzettel. Nehéz, kellemetlen, de ez van. :(
25/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!