Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem tudom mi tévö legyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom mi tévö legyek?

Figyelt kérdés
15/F Van 1 lány most 16 éves én 15 vagyok és vettem neki 1 nyakláncot nagyon jo haverok vagyunk és nem tudom mit mondjak neki? amikor odaakarom adni a nyakláncot segitsetek lécci És tippeljetek mennyi az esélye hogy összejöjjünk?
2009. júl. 28. 00:02
 1/5 anonim ***** válasza:

50% igen

50% nem

Mondd meg neki, hogy miért kapja, ha csak úgy, akkor mondd azt,hogy szeretettel adod, ezáltal gondolhat rád a nap bármely szakában, vagy megvédi őt a negatív dolgoktól..Használd a fantáziád,pasi vagy,tudsz szövegelni,főleg,ha csajról van szó :)

Hajrá!

2009. júl. 28. 00:10
 2/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm jofej vagy:)
2009. júl. 28. 00:11
 3/5 anonim ***** válasza:
ha haverokvagytok akk semmi gond.=) hívd el egy olyan helyre ahol kettesben lehettek. és beszélgess vele.és csak őszinte legyél.légy önmagad. mond el neki hogy te eltudnád vele képzelni a jövődet. tehát célozgass arra hogy ő bejön neked. és mond neki hogy már régóta szerettél volna neki átadni egy ajándékot ami akár barátságotok jelképe is lehet, vagy mond neki hogy erről emlékezzen rád. és szerintem ha elfogadja és végig is hallgat téged akkor van esély hogy összejöjjetek. és utána már minden jön magától =)
2009. júl. 28. 00:13
 4/5 A kérdező kommentje:

Értem megfogadom ezt a tanácsot...

nagyon szépen köszi :D

2009. júl. 28. 00:28
 5/5 A kérdező kommentje:
De attól jöhet még!:D
2009. júl. 28. 00:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!