Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden srác csak a szexre hajt. Hogy legyen így komoly kapcsolatom?
Figyelt kérdés
mármint az olyan srácok, akik tetszenek. mihelyst látják, hogy nyitott vagyok, onnanstól ki akarnak csak használni.2012. szept. 2. 10:59
11/15 anonim válasza:
én is komoly kapcsolatot szeretnék, de csak kihasználnának ha hagynám:(
25L
12/15 A kérdező kommentje:
én nem hagyom, hogy kihasználjanak, egyszerűen csak vége. de mindig minden srácot ki kell dobnom. ez nem állapot :(
2012. szept. 2. 12:56
13/15 anonim válasza:
Neked az agyaddal van óriási nagy baj. Nyilván azt mutatod kifelé hogy téged meg lehet dugni, azért hajt mindenki a szexre nálad.
Amúgy elárulom, hogy minden pasi ilyenné változik, még az is aki amúgy komoly kapcsolatot szeretne ha egy ilyen cafkával találkozik.
14/15 A kérdező kommentje:
"Nyilván azt mutatod kifelé hogy téged meg lehet dugni,..."
tudnám mivel adok le ilyen téves jelzéseket.
szolidan öltözöm. annyi lehet a baj, hogy mosolygok és és kedves vagyok. ráadásul zavarban vagyok azzal, aki tetszik :(
szóval legyek közönyös és kimért.
mint aki nem is akar semmit, vagy nem tudja mit akar.
közben pedig már úgy hiányzik, hogy legyen barátom, hogy mardos belülről
2012. szept. 5. 18:19
15/15 A kérdező kommentje:
ezt tényleg jó lenne tudni. sokan mondják, hogy nem vagyok megbízható. közben pedig monogám vagyok. mitől lehet ilyen ellentétes, ami belőlem lejön???
2012. szept. 5. 21:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!