Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk titeket zavar ha egy lány arca pattanásos?
Figyelt kérdés
úgy értem hogy nincs elhanyagolva az arca de van rajta néhány pattanás, miteszer? rajtam sajnos van és semmi ne mulassza el már mindent kipróbáltam és mégsem múlanak el :( 19/L2012. szept. 1. 16:24
12/14 anonim válasza:
én lány vagyok, így a kérdésedre nem tudok választ adni, de egy két tippet adhatok pattanásokra. aszpirin tablettát törj össze és pár csepp vízzel keverd össze. rakd rá a pattanásra, és pár perc múlva mosd le. elég gyorsan leszárítja a pattanásokat.:) a másik talán a kamillás gőzölés. lefőzöl 2db kamillás teafiltert és azzal gőzölögteted az arcodat. ha nem jönne be egyik sem, akkor a fekete szappant ajánlom, az is nagyon hatásos, de az nagyon szárítja a bőrt, így azzal óvatosan kell bánni:D
13/14 anonim válasza:
McDonald's-os zacsi is létezik
14/14 Trane Black válasza:
Nem a külső számít! belsőt kell nézni! régen ott rontottam el, hogy a külső volt a fő mérvadó. Persze, legyen ápolt és gondozott egy lány (ugyan úgy egy fiú is). A pattanásokról nem tehet senki.
rohadt jól megvoltam egy lánnyal, csak tele volt patikkal és vissza húzódtam. azóta már elmúlt neki, és rendesen szépségkirálynő lett smink NÉLKÜL!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!