Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mik a randizás szabályai mir...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mik a randizás szabályai mir figyeljek oda egy randik mikatok az alap dolgok meikat meg kell tennem?

Figyelt kérdés

egy 17 lves rác vagyok és egy csodaszép lányt akarok elvinni randira és ezt akarom hogy randi is tökéletes legyen

am hozzá teszem ha a lánnyal vagyok akk nem vok ideges nyugott vok meg tom nevettetni de ez még kevés valami plusz kéne ami segitené utam

2009. júl. 27. 13:47
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
annyi az egésznek a lényege , hogy sokat beszélgess vele érdekes témákról , sose legyen néma csönd mert az a randizás halála legyél vicces de ne idióta. szerintem csak erre kell figyelned ha akarsz egy második randit :)
2009. júl. 27. 14:21
 2/3 A kérdező kommentje:
és ha egy igen választa karok halani?
2009. júl. 27. 17:25
 3/3 anonim válasza:

Sztem ha eltudtok beszélgetni ésmég nevettek is közben és ha nem lesz kínos csned ak nyugodtan megkérdezheted h lehet-e 2. randi xd

én tuti igent mondanék és ha bejösz a csajnak ak ő is igent fog mondani:Dnem kell itt semmiféle plus:)

de ez az én véleményem

2009. aug. 22. 23:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!