Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Cink a kocsmai randevú?
Figyelt kérdés
Haverommal épp azt beszéltük, hogy ciki-e , ha egy pasi egy lányt kocsmába visz randira, vagy éppenséggel fordítva is lehet, szóval a lényeg , hogy szerintetek ciki a kocsmai randizás? Az én véleményem az, hogy egyénfüggő. Ha a lány is és a pasi is szeret inni akkor miért ne? Hallottam olyanról is, hogy egy srác a kocsmába ismerkedett meg egy csajjal. Viszont kocsmába se muszáj feltéten alkoholt fogyasztani, szerintem nincs abból semmi ha randizni beülnek egy igényesebb helyre mondjuk egy kávéra vagy colára esetleg forrócsokira. Szerintem nézőpont kérdése :D na meg persze az sem mindegy milyen az a bizonyos kocsma vagy bár :D2012. aug. 30. 19:46
11/11 anonim válasza:
szerintem annyira nem jó dolog kocsmába menni legelőször. :) vaaagy, lehet, hogy csak én vagyok finnyás. :DDD
szívesebben beülnék egy sima kávézóba/teázóba, ott általában nyugisabb a környezet is, nem kell annyira félni, hogy valami idegbeteg részeg betalál. a kocsma, legyen az bármennyire igényes vagy igénytelen, maradjon későbbre a haverokkal, baráti körrel. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!