Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Ti mit szólnátok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti mit szólnátok egy ilyen randihoz?

Figyelt kérdés

üdv, nem vagyok szerelmes, de sokszor elgondolkoztam rajta, hogyha lesz barátnőm, hogyan hívjam el randira.

arra gondoltam, hogy milyen lenne ha gyűjtenék pénzt és tegyük fel összegyűjtenék egy ilyen alkalomra mondjuk 30 ezer forintot (a pénz gyakorlatilag nem probléma) és elvinném egy elegáns étterembe. meginnánk egy pezsgőt, majd utána választanánk hogy milyen ételt ennénk, sőt táncolnánk is ha olyan helyen lenne és utána hazakísérném.

ti hogyan képzelitek el a tökéletes randit?

17/F

2012. júl. 24. 21:45
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
65%

Nekem ez nem tetszene..

Nekem elég lenne egy laza sörözés meg vizipipázás.. az sokkal jobban tetszene..

2012. júl. 24. 21:46
 2/20 anonim ***** válasza:
17 évesen nem szolgálnak ki alkohollal.
2012. júl. 24. 21:47
 3/20 anonim ***** válasza:
47%
nekem se tetszene, tök snassz
2012. júl. 24. 21:49
 4/20 anonim ***** válasza:
50%

30e-n mi a fenét kell összegyűjteni?? :O

am ink vidd pl vidámparkba, ott is el lehet költeni majdnem ennyit ;)

2012. júl. 24. 21:49
 5/20 anonim ***** válasza:
Ez nem első randira való. Vagy csak azoknak, akik a pénzre hajtanak.
2012. júl. 24. 21:51
 6/20 anonim ***** válasza:
Szerintem szép gondolat :) de 17 évesen nem biztos, h első randinak ez a legjobb. Mármint, evés közben nehezebb dumálni, plusz nem biztos hogy egy asztalnál ülve mindig lesz miről beszélnetek ( főleg ha a lány zavarban van, ami egy puccosabb helyen könnyen meglehet). De nem rossz ötlet, és nem akarom lehúzni ezért nem kell megkövezni :$
2012. júl. 24. 21:51
 7/20 anonim ***** válasza:
100%

am meg ez kb már akk jó amikor együtt vagytok

persze ez nem azt jelenti h nem jönne be a csajnak, de van ami jobban

2012. júl. 24. 21:54
 8/20 anonim ***** válasza:

Szia!:)

Szerintem nem lenne olyan rossz. Végülis jól elképzelted, ha a hangulatról is gondoskodnál közben (beszélgetés, téma, stb.), akkor én élvezném. Bár amikor először végigolvastam, annyira nem fogott meg ez az egész, szóval egy kicsit "slamposnak" tűnt. Tehát nem túl eredetinek, olyan "hollywoodi filmesnek" kicsit... :D De miután jobban elképzeltem, nem is olyan rossz. És pl. a tánc is nagyon jó ötlet.

Szerintem amúgy jó egy egyszerű séta is valami olyan helyen, ahol kevesebben vannak, hogy "meghittebb" legyen, jobban lehessen beszélgetni, szórakozni. És a randi végén (mindegy, hol volt), mindenképp jó ötlet, hogy hazakíséred a lányt!... :) És a házuk előtt esetleg mondhatod, hogy Te jól érezted magad, reméled, hogy ő is és ha látod, hogy szimpi vagy a csajnak, akkor esetleg megbeszélheted vele a második randit is... :)

16/L

2012. júl. 24. 22:05
 9/20 anonim ***** válasza:
68%

Nem snassz randi, nagyon is romantikus. De a te korodban elég hülyén jönne ki. :D

Én is voltam étteremben randizni, és elég furcsán éreztem magam a kaja miatt. Nem igazán tudtam enni, mert zavarban voltam. De persze ez nem mindenkit feszélyez.

Személy szerint jobban örülnék egy fagyizós-üdítős sétálgatásnak egy parkban, vagy egy tóparton. De az ilyen randit sem utasítanám vissza. :)

24/n

2012. júl. 24. 22:17
 10/20 anonim ***** válasza:
Megijednék és azt hinném, hogy máris a kezemet akarod megkérni, mert én ezt a helyzetet maximum lánykéréshez tudnám elképzelni.
2012. júl. 24. 22:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!