Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti mit szólnátok egy ilyen randihoz?
üdv, nem vagyok szerelmes, de sokszor elgondolkoztam rajta, hogyha lesz barátnőm, hogyan hívjam el randira.
arra gondoltam, hogy milyen lenne ha gyűjtenék pénzt és tegyük fel összegyűjtenék egy ilyen alkalomra mondjuk 30 ezer forintot (a pénz gyakorlatilag nem probléma) és elvinném egy elegáns étterembe. meginnánk egy pezsgőt, majd utána választanánk hogy milyen ételt ennénk, sőt táncolnánk is ha olyan helyen lenne és utána hazakísérném.
ti hogyan képzelitek el a tökéletes randit?
17/F
jól mondja az előző csajszi ;)
ink akk menjetek ilyen helyekre ha már szeretitek egymást és olyanra költsd aki megérdemli.
én pl mindig egyszerű randikat szervezek pedig megtehetném h az összes ilyen v még drágább is legyen de ha nem olyan jó akk felesleges, sokkal hangulatosabb egy fagyizás, sétálás, hülyéskedés, vmi kisebb buli, stb..
Ennek a ribancnak minden "tök sanssz". Biztos ő is egy tök snassz ember lehet.
Kérdező: szerintem jó randi, de nem első randinak. Inkább akkor, ha már együtt vagytok egy ideje. Ilyen fiatalon tényleg elég szokatlan, de hát nem mindenki az a mozis típus. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!