Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Ti mit szólnátok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti mit szólnátok egy ilyen randihoz?

Figyelt kérdés

üdv, nem vagyok szerelmes, de sokszor elgondolkoztam rajta, hogyha lesz barátnőm, hogyan hívjam el randira.

arra gondoltam, hogy milyen lenne ha gyűjtenék pénzt és tegyük fel összegyűjtenék egy ilyen alkalomra mondjuk 30 ezer forintot (a pénz gyakorlatilag nem probléma) és elvinném egy elegáns étterembe. meginnánk egy pezsgőt, majd utána választanánk hogy milyen ételt ennénk, sőt táncolnánk is ha olyan helyen lenne és utána hazakísérném.

ti hogyan képzelitek el a tökéletes randit?

17/F

2012. júl. 24. 21:45
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
eleinte még elég zavarbaejtő lenne, főleg ha még ismerkedünk és nem tudom hogy akarok e komolyabbat. akkor ha ennyit rámköltenél elkezdeném kötelességnek érezni hogy akarjak többet. jobb sétálni elmenni és megismerni egymást, aztán később lehet ilyen randi is :)
2012. júl. 24. 22:58
 12/20 anonim ***** válasza:
Ezt inkabb akkor szervezd meg amikor mar regebtol egyutt vagytok.
2012. júl. 25. 12:21
 13/20 anonim ***** válasza:
mined randira annyipénzt hogy szerdnél össze? amúgy azzal többremész ha elmentek sétárni és BESZÉLGETTEK. ami elsőrandira való fagyiztok vagy pizza amit úgy az emberek többsége szeret..
2012. júl. 25. 17:02
 14/20 anonim ***** válasza:
előző voltam 16/L
2012. júl. 25. 17:02
 15/20 anonim ***** válasza:

jól mondja az előző csajszi ;)

ink akk menjetek ilyen helyekre ha már szeretitek egymást és olyanra költsd aki megérdemli.

én pl mindig egyszerű randikat szervezek pedig megtehetném h az összes ilyen v még drágább is legyen de ha nem olyan jó akk felesleges, sokkal hangulatosabb egy fagyizás, sétálás, hülyéskedés, vmi kisebb buli, stb..

2012. júl. 25. 17:41
 16/20 A kérdező kommentje:
hát jó igazából úgy gondoltam hogy nem most ^^ hanem hogy majd egyszer 20-22 éves koromban mikor már jobban ismerek egy lányt.
2012. júl. 25. 18:06
 17/20 anonim ***** válasza:
hát úgyis lehet, ha már ismered és szeretnéd h több legyen köztetek, bár sztem addigra még változni fogsz :D
2012. júl. 25. 18:13
 18/20 anonim ***** válasza:

Ennek a ribancnak minden "tök sanssz". Biztos ő is egy tök snassz ember lehet.

Kérdező: szerintem jó randi, de nem első randinak. Inkább akkor, ha már együtt vagytok egy ideje. Ilyen fiatalon tényleg elég szokatlan, de hát nem mindenki az a mozis típus. :)

2012. júl. 25. 19:52
 19/20 anonim ***** válasza:
Mikor idősebb leszel és a kiválasztott is érettebb, akkor igen.De sztem ebben a korban valami laza hely, ahol tudok nevetni,beszélgetni,hülyéskedni :P
2012. aug. 2. 23:39
 20/20 A kérdező kommentje:
ebben a korban még nem szándékozom randizni barátnőzni. valahogy senki se felel meg, de persze van egy akivel el tudom képzelni az életem a halálomig, de ő egy nehéz eset és valszeg ha lesz vele valami akkor tuti nem most.
2012. aug. 3. 22:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!