Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mit szólnátok ahoz, hogyha egy srác, aki rappel írna nektek egy romantikus szöveget és el is rappelné, hogyha akarnátok?
Figyelt kérdés
2012. júl. 24. 15:26
1/10 anonim válasza:
Utálom a rapet, nem dobnám magam hátra tőle...
2/10 anonim válasza:
Nem igazán szeretem a rappet, de nyilván meghatódnék, hogy egy ilyesmitől. :) De csak akkor, ha nem valami gagyi, béna szöveg lenne.
3/10 anonim válasza:
Szerintem gyerekes....akkor már inkább egy bulin állj ki a színpadra és úgy add elő, és közöld kinek szól...
4/10 anonim válasza:
Plazma te vagy az? Nekem nagyon bejönne akkor, ha te vagy!
SP voltam, sziasztok!
5/10 anonim válasza:
SP gyere vissza az ágyikóba, te kis huncut!
Fluor voltam, sziasztok!
6/10 Emily95 válasza:
Hát ha ez az ő stílusa akkor elég romantikus :) csak adja meg a módját :)
8/10 anonim válasza:
Hát én nem kedvelem a rappet, szóval nem hiszem, hogy bejönne, max ha tényleg tehetséges, meg valami baromi jót dob össze és karizmatikusan adja elő.
9/10 anonim válasza:
Fluor, te már megint SP-vel csalsz? Törne le a férfiasságod...
MM voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!