Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ilyen hirtelen rám unt? Vagy most nekem kéne keresnem?
Van egy srác, akivel kb egy hónapja vagyunk jóban, túl sokszor nem találkoztunk, mert másik városban lakik, de azért voltak közös programok, nagyon egymásra hangolódtunk és meg is tetszettünk egymásnak.
Most kb két hete nem találkoztunk, úgyhogy telefonon szokott keresni, meg facebookon írt minden nap... de most kb 3-4 napja nem ír soha ha fent van. (Tudom, elég szomorú, hogy a facebook-on át társalgunk, de már egy hét múlva egy városban leszünk szóval csak addig vagyunk erre rászorulva)
Egyébként már nagyon sok programot megbeszéltünk szeptemberre, legutóbb is több helyre is hívott, mikor beszéltünk, de most mégse keres pár napja.
Szerintetek elege lett belőlem hirtelen? Vagy arra vár, hogy én írjak neki? Én még sose írtam... de ha már nem akar velem beszélni, akkor nem akarok ráakaszkodni.
Csak azért fura, mert eddig mindig írt, meg egyébként se tűnik ilyen tesztelgetős típusnak, hogy na most inkább vár, hogy vajon írok-e...
Bár belegondolva, tényleg úgy tűnhet, mintha engem nem érdekelne. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!