Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól veszem észre, hogy a teltebb lányok sokkal kelendőbbek mostanában? Mi ez a hirtelen váltás?
"Nagyobb rá az esély, hogy tud főzni!!!"
Mi ez a hülyeség? Pont a gyorskajától, mekis hambitól és pizzától lesz a lány "telt", vagyis kövér. Aki csinos, az valószínűleg többet ad arra, hogy mivel tömi be az etetőjét (egészségesebb kaják, gyümölcsök, zöldségek).
3. Ne írjál baromságot. Nem tudhatod mitől lesz valaki telt.
Örülnék neki, ha visszajönne mondjuk az 50-es évek nőideálja, unalmasak már ezek a kiálló csontú modellek mindenütt. Azt propagálják, hogy ez az egészséges. Rémes.
Kedves hármas!
Szerintem a mai csont ideál amit elém rakna, attól elköltöznék! Szertetem én a salátát, de főtt kaját is!
A világon három dolog ér valamit, a gyors kocsik, zsíros kaják, és a ribanc nők! ;)
Neked is igazad lehet, de egy telt csaj még mindig esélyesebb, hogy tudja hol a konyha, no meg a meggi is, egy vékony csak a norbi oldalakat tudja! :)))
No, és a teltebb nők inkább a termékenység jelei is...
Ezt most úgy írjátok, mintha csak az egészségesen étkező főzni nem tudó csonti lenne, meg a főzni jól tudó husis lány. Hát, én tudok főzni, egészségesen és egészségtelenül is, mégis teljesen átlagos/vékony alkatom van.
Egyébként a kérdésre válaszolva: én is úgy vettem észre, a teltebb lányok többségének van barátja. Gondolom, ízlések és pofonok, ezek a lányok talán kevésbé válogatósak. Bár az igaz, hogy a legtöbbnek nem is akármilyen pasija van :D
Én ezt nem vettem eddig észre.
És kedves 3. kissé teltebb vagyok, és iszonyatosan jól tudok főzni!!!! (jó, és persze sütni is...) úgyhogy ezt benézted...20/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!