Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem értem, miért?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem értem, miért?

Figyelt kérdés
Az én korosztályom 15 és plusz,minusz pár év miért mindenki randizni először moziba megy???Szerintem ez már olyan lejárt randi hely.más hova is el lehet menni!!!nem csak oda:ss
2012. aug. 29. 12:13
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
bárcsak nekem is ennyi problémám volna :D
2012. aug. 29. 12:14
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a mozi nem ismerkedős hely, mármint gondoljuk át, mennyi lehetőség van arra beszélgetni?:D Semennyi, maximum a film előtt, vagy után egy kicsit.

Egyébként, válaszolva a kérdésedre, csak azért mennek oda, mert ott a "kiszemelttel" lehetnek, minden kötelezettség nélkül. Csak élvezi a másik társaságát, a reakcióiból véleményt formál róla, átgondolja, hogy akarja-e. Egyébként régen, amikor még voltak gesztusok az emberek életében, és nem csak na cső, járunk duma volt, akkor a moziban igenis lehetett ismerkedni...

Nem szavakkal, hanem mozdulatokkal ismerték ki egymást, és ez elég romantikusnak számíthatott...

2012. aug. 29. 12:16
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Az egyik legrosszabb első randira szerintem.
 4/12 anonim ***** válasza:

Bocs de szerintem neked skh hogy ki hova megy, ne ezzel foglalkozz.

Ha neked a mozi nem tetszik, ne menj oda azt' cső

5/12 Mókusgyilkos ***** válasza:
15%

na akkor próbáld újra leírni kérdező. a te korosztályod nem a 15 ink a 11 a szórended alapján habár az se mert ált. isk. 2.ba megbsznak ha ilyen szórendi hibát vétesz [kiv ha sárga vagy mert akkor lenni alap :)]

kérdésre is válaszoljak: a közhely / klisé nem véletlenül vált azzá szerintem.

2012. aug. 29. 12:17
 6/12 Mókusgyilkos ***** válasza:
a mozi amúgy akkor és csak akkor jó első randira ha a partner értelmes és vmi agykapacitást igénylő filmet néztek meg mert akk utána az 1 olyan 3-5 órás beszéd téma :) ami már konkrétan 1 2. randi :D
2012. aug. 29. 12:19
 7/12 A kérdező kommentje:
Mókusgyilkos ez itt nem az iskola ha észre vetted volna hanem egy nyilvános oldal itt nem szoktak ügyelni a helyesírásra,mint Te sem kb. a fele szöveget nem értettem mert nem tudtad leírni normálisan!!!
2012. aug. 29. 12:21
 8/12 A kérdező kommentje:
Tényleg a 2. válaszolónak nagyon köszönöm a kérdésemre a válaszát:D
2012. aug. 29. 12:24
 9/12 anonim ***** válasza:
szerintem a mozi klasszikus, de kell még valami más is utána....
2012. aug. 29. 12:26
 10/12 anonim ***** válasza:
A mozizás akkor jó, ha van még utána idő beszélgetni, ismerkedni. Máris adott egy téma: a film, amit együtt néztek.
2012. aug. 29. 12:30
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!