Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem értem, miért?
Figyelt kérdés
Az én korosztályom 15 és plusz,minusz pár év miért mindenki randizni először moziba megy???Szerintem ez már olyan lejárt randi hely.más hova is el lehet menni!!!nem csak oda:ss2012. aug. 29. 12:13
11/12 anonim válasza:
nekem eddig két randim volt, és mindegyiken 4-5 órás séták voltak.
Sztem első randira nem jó a mozi, mert ahogy már írták előttem, nem lehet igazán beszélgetni, ill. már az elején jöhet az, h na vajon most akkor ki fizessen ?
Érdemesebb elmenni sétálni, ott szinte az utcán fekszik a téma. :)
2-3. randira már lehet mozi, vagy vmi fizetős hely, hiszen ha ennyi randin túljutottatok, akkor valszeg bejöttök egymásnak! :) 17L
12/12 anonim válasza:
Én 16 Lány vagyok. és én nem moziban voltam el elöször randizni hanem sétálni. Nem kell költekezni, mert ha az első randi után kiderül h, nem vagytok egymásnak szimpik akkor kidobtatok egy halom pénzt. a séta viszont olcsó s jól tudtok beszélgetni,. a séta oldja a feszültséget és oldottabb így a hangulat. :D tehát nem mindenki moziba megy randira. 16/L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!