Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Húszon túl mégis hogy lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Húszon túl mégis hogy lehet kibírni pár nélkül?

Figyelt kérdés

Már olyan szeretethiányom van és folyton arról fantáziálok, hogy ölelgetek, puszilgatok egy lányt, mint a sok mázlista srác, annyira vágyom egy lányra már, hogy minden nap csak szenvedek, még, ha látszólag meg is játszom, hogy boldog vagyok? Van más is, aki így érez most? Ti hogy bírjátok?

Nem kellenek az olyan baromságok, hogy majd megtalálod te is az igazit, csak várd ki, mert már vártam eleget és semmi. 22 év és semmi. Mintha el lennék átkozva, másnak jönnek a lányok, akár minden héten, nekem meg az lenne a csoda, ha egy lány is összejönne végre. :(

2012. aug. 28. 20:02
 1/9 anonim ***** válasza:
Én 23 éves vagyok, lány, még nem volt barátom. Így hozta az élet. Vannak rosszabb napjaim, de alapjában véve egész jól bírom. :)
2012. aug. 28. 20:10
 2/9 anonim ***** válasza:
20 éves lány vagyok és szintén nem volt még párom.
2012. aug. 28. 20:13
 3/9 anonim ***** válasza:
24F szintén zenész xD
2012. aug. 28. 20:16
 4/9 anonim ***** válasza:
20 éves lány úgyszintén.
2012. aug. 28. 20:24
 5/9 anonim ***** válasza:

23 vagyok március óta nincs senkim, de ne is legyen, mert görényekre nem vagyok kíváncsi. Szóval még bennem a tüske és ezért nem vágyok senkire! Na jó, néha igen.

Sz--ar lehet, hogy te mégis vágysz és senki. Nem tudom hol rontod el, ronda vagy?

2012. aug. 28. 20:31
 6/9 anonim ***** válasza:
21, hozzá lehet szokni
2012. aug. 28. 20:37
 7/9 anonim ***** válasza:

21/f szintén szingli... de!

Egyébként keresel is csajt, próbálkozol náluk vagy csak nézed őket? Mert nem egy gondolat olvasó fajta egyik sem :D Ha nem mondod nem tudják, a sült galambot meg ne várd!

2012. aug. 28. 20:41
 8/9 anonim ***** válasza:
Hidd el, haver, még mindig jobb. Negyedik hosszabb kapcsolatom ment most tönkre, és az első igazán komoly (már a házasságon is gondolkodtunk - pedig csak 21 vagyok). Ha tehetném, mindet meg nem történtté alakítanám. Persze, szerettük egymást, jó volt, de az űr, amit egy ilyen helyzet benned hagy...
2012. aug. 28. 20:46
 9/9 A kérdező kommentje:
Igen, elhiszem, hogy rossz a szakítás is, de ha az én helyzetemben lennél, akkor meg az fájna, hogy se szerelem, se szex, se semmi jó. Csak a vágy, ami kínoz, szeretnél szeretni, de senki sem kíváncsi rád, szeretnél szeretkezni, de senkinek sem vagy jó külsőre még alkalmi szexre sem.
2012. aug. 28. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!