Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Húszon túl mégis hogy lehet kibírni pár nélkül?
Már olyan szeretethiányom van és folyton arról fantáziálok, hogy ölelgetek, puszilgatok egy lányt, mint a sok mázlista srác, annyira vágyom egy lányra már, hogy minden nap csak szenvedek, még, ha látszólag meg is játszom, hogy boldog vagyok? Van más is, aki így érez most? Ti hogy bírjátok?
Nem kellenek az olyan baromságok, hogy majd megtalálod te is az igazit, csak várd ki, mert már vártam eleget és semmi. 22 év és semmi. Mintha el lennék átkozva, másnak jönnek a lányok, akár minden héten, nekem meg az lenne a csoda, ha egy lány is összejönne végre. :(
23 vagyok március óta nincs senkim, de ne is legyen, mert görényekre nem vagyok kíváncsi. Szóval még bennem a tüske és ezért nem vágyok senkire! Na jó, néha igen.
Sz--ar lehet, hogy te mégis vágysz és senki. Nem tudom hol rontod el, ronda vagy?
21/f szintén szingli... de!
Egyébként keresel is csajt, próbálkozol náluk vagy csak nézed őket? Mert nem egy gondolat olvasó fajta egyik sem :D Ha nem mondod nem tudják, a sült galambot meg ne várd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!