Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mégis mit tehettem volna?
Randizgatok lányokkal. 1 éve. Nagy nehezen megtanultam, hogyan tudok randikat összehozni. Stilusom és viszonylagos joképüségem megvan mindehhez. Randikon nem bénázok, csak mondom ami eszembe jut, beszélgetünk és közeledek a lányhoz, ha valoban tetszik. Azt gondolom ezt igy kell csinálni.
Viszont a lány hazamegy, agyal, hogy azért én mégsem ütöm meg a szintet, és akármilyen volt a randi, utána leráz, beindul a kifogásgyár. Legutobb találkoztam egy teljesen átlag csajjal, hazamentem randiról teljesen elárasztott a boldogság, hogy jajdejó végre egy szuper csaj, hátha lesz valami. Persze lerázott. Nagyon ideges lettem, mert nem elöször történik ilyen. Elszakadt a cérna.
Összehoztam egy másik randit egy másik lánnyal, álnéven, teloszámomat se tudta, kamu adatok.
Találkoztam vele, dumáltunk 2 órát, a randi végén láttam, hogy nem vonzódik eléggé. Megkérdeztem akar e még találkozni, de NEM adott zsigerböl jövö "igen" választ...
elkezdtem fenyegetni, sértegetni, amiért nem vagyok neki elég jó. Ez a dolog közterületen volt, estefelé.Látszott rajta hogy nagyon megijedt, el is sirta magát, kb ezzel egyidőben el is rohant. Én meg elindultam haza a másik irányba.
Legalább megtanulja egy életre, hogy nem kéne magasan tartani az igényeket...

milyen rendes vagy ember!Fene a.... elég gusztustalan és szemét dolgot csináltál azzal a lánnyal.
Nem mindenkinek jön össze a dolog.Szerinted nekünk is elsőre megy minden?
Olyan lányt kell elhívni,akin látszik is valami.
Nem rögtön kiabálni vele.
Ezek után nem is érdemelsz meg senkit!

Első válaszoló vagyok. Még annyit szeretnék hozzá tenni, hogy simán el tudom képzelni, hogy a magadfajta barmok miatt félnek a lányok sokszor egyértelműen nemet mondani. Idióta f@sz.
29F

lehet, h ciki megmondani a valódi okokat, de a te személyiségedben van valami, ami az első randin lejön a lányoknak, ami arra ösztönzött téged, h így viselkedj azzal a lánnyal...valószínű ehhez több köze van a sikertelenségedhez a lányok terén
szerintem menj el pszichológushoz, komolyan

Talán mégsem vagy akkora ász, mint gondolod.
Ha egy lány elmegy veled egy randira, de aztán elege lesz belőled, akkor az azt jelenti, hogy azzal van a baj, amit a randin mutatsz magadból. És a lányokat általában a bénázásnál jobban zavarja a nagyképűség, a neveletlenség, és a minden nő egy szemét k**va hozzáállás hangoztatása.

Egy idegbeteggel senki sem akar együtt lenni! :/
Ha most ezt csinálod, mi lenne akkor, ha kapcsolatban lennél és jobban megnyílnál ...
Rossz belegondolni is! :S
19/L

Aki nem tud összejönni lányokkal az okkal nem tud,erre magadnak kellene rájönni,magadba nézni,majd miután látod a hibáidat dönthetsz:Küzdesz vagy menekülsz.Te biztos nem adod fel,ehhez viszont nagy türelem kellene,ami neked nem túl sok van.Ráadásul elítéled a másik nemet,te viszont oké vagy!
Lenne min gondolkodni.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!