Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vannak normális szingli...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak normális szingli lányok még 20 fölött?

Figyelt kérdés

akiknek nem számít az átbulizott órák száma, az eddig megvolt csajok száma, a szexpartik stb.

mert egyik lány most azt mondta szó szerint: jól nézel ki nagyon, meg jófej srác vagy, de sztem még egy kőkemény partiélményed sincs, úgyhogy bocsesz...

2012. aug. 28. 13:34
 1/8 anonim ***** válasza:
vannak... értelmetlenül és fölöslegesen általánosítasz...
2012. aug. 28. 13:37
 2/8 Mókusgyilkos ***** válasza:

20 felett? még alatta se :D

na jóóó ez csúnya volt :) persze h vannak! [meg ufok is:D]

ok ez is az volt.

és ezzel utasított el? genetikai hulladék :D

2012. aug. 28. 13:38
 3/8 anonim ***** válasza:

Eléggé nem reális szerintem amit írsz.. nem csak viccelt a lány? Ismerem a 20 fölötti szingliket, de még a nagy bulizósakat se hallottam soha így beszélni.

Vagy volt rá valami más oka, amiért ezt mondta. ???

2012. aug. 28. 13:39
 4/8 A kérdező kommentje:

elkezdte mesélni hogy ő milyen durva partikon volt, ahol volt hogy két sráccal volt, mondtam hogy ez nekem nem a stílusom, kérdezte egyáltalán nem bulizok?

mondtam én nem nagyon

ő meg fúú ez nagyon nyomiság, még egy kőkemény bulid se volt

én meg mondtam hogy nem hogy örülnél hogy nem mindenkivel csinálom hanem azzal akit szeretek, azaz veled

ő meg utána mondta amit fent írtam

2012. aug. 28. 13:46
 5/8 anonim ***** válasza:
Azért mert 1 ilyen lánnyal találkozol, máris általánosítasz? Attól mert egy ilyen lányt kifogtál aki így reagált rá,mert ő ilyen volt még van egy tucat akinek semmi baja vele, hogy nem vagy az a nagy partiarc, vagy talán tetszik is neki mert ő is ilyen. Nem ő volt az, hát nagy bumm :) Keress olyat aki szintén nyugisabb és csak időnként jár el szórakozni.
2012. aug. 28. 14:36
 6/8 anonim ***** válasza:
igen 21L
2012. aug. 28. 19:33
 7/8 anonim ***** válasza:

A leírás alapján arra tudok következtetni, hogy még nem igazán ismerted a lányt.

"örülnél hogy nem mindenkivel csinálom hanem azzal akit szeretek, azaz veled"

Miért mondod, hogy szeretsz valakit, amikor még ennyire az elején vagytok? Ez amúgy csak egy megfigyelés, megjegyzés, ettől még bunkó volt a lány, hogy ezt mondta.

2012. aug. 31. 14:06
 8/8 anonim ***** válasza:
igen :)
2012. aug. 31. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!