Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak normális szingli lányok még 20 fölött?
akiknek nem számít az átbulizott órák száma, az eddig megvolt csajok száma, a szexpartik stb.
mert egyik lány most azt mondta szó szerint: jól nézel ki nagyon, meg jófej srác vagy, de sztem még egy kőkemény partiélményed sincs, úgyhogy bocsesz...
20 felett? még alatta se :D
na jóóó ez csúnya volt :) persze h vannak! [meg ufok is:D]
ok ez is az volt.
és ezzel utasított el? genetikai hulladék :D
Eléggé nem reális szerintem amit írsz.. nem csak viccelt a lány? Ismerem a 20 fölötti szingliket, de még a nagy bulizósakat se hallottam soha így beszélni.
Vagy volt rá valami más oka, amiért ezt mondta. ???
elkezdte mesélni hogy ő milyen durva partikon volt, ahol volt hogy két sráccal volt, mondtam hogy ez nekem nem a stílusom, kérdezte egyáltalán nem bulizok?
mondtam én nem nagyon
ő meg fúú ez nagyon nyomiság, még egy kőkemény bulid se volt
én meg mondtam hogy nem hogy örülnél hogy nem mindenkivel csinálom hanem azzal akit szeretek, azaz veled
ő meg utána mondta amit fent írtam
A leírás alapján arra tudok következtetni, hogy még nem igazán ismerted a lányt.
"örülnél hogy nem mindenkivel csinálom hanem azzal akit szeretek, azaz veled"
Miért mondod, hogy szeretsz valakit, amikor még ennyire az elején vagytok? Ez amúgy csak egy megfigyelés, megjegyzés, ettől még bunkó volt a lány, hogy ezt mondta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!