Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szingli életet élek jelenleg,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szingli életet élek jelenleg, ez normális?

Figyelt kérdés
Egy ideje, szingli életet élek, 23 éves csinos csaj vagyok,mint vállalkozo, eleinte picit rossz volt , de lassan ,megszokom.Jol érzem magam , nem kell elszámolnom senkivel, hogy hol ,merre járok, mit vásárolok igaz néha hiányzik a szex.Volt egy pár kapcsolatom, de már idegeimre mennek néha pasik, ezért most így jo ahogy van! Hajrá szabadság!D Nektek mi a véleményetek? Csak csajok,írjanak, légyszi!
2009. okt. 26. 20:13
 1/4 kolosszus22 ***** válasza:

Nos, bár írtad, hogy csak csajok írjanak, de én hasonló cipőben járok és szerintem teljesen ok a dolog. Nem érzem most szükségét egy barátnőnek, szintén inkább csak a szex miatt néha, de jól érzem így magam egyenlőre.

22/F

2009. okt. 26. 20:25
 2/4 A kérdező kommentje:
Koszi a választ!
2009. okt. 26. 20:26
 3/4 anonim ***** válasza:
74%

már mértne lenne normális? mindenki úgy éljen, ahogyan a legjobb neki. amint elkezd hiányozni az oldaladról egy férfi, majd beveted magad, és lesz egy.

24L

2009. okt. 26. 20:37
 4/4 anonim ***** válasza:
Teljesen normális. Én is szingli életet élek már egy ideje. És élvezem. Éljenek a szingli nők!!!24/L
2009. okt. 26. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!