Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért vagyok a legtöbb fiúnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vagyok a legtöbb fiúnak ''haverlány''? (lent)

Figyelt kérdés
A nálamnéhány évvel idősebbek haverként kezelnek, a korosztályom nagyrésze meg észre sem vesz . Ez ellen lehet tenni valamit?
2012. aug. 28. 06:00
 1/8 anonim ***** válasza:

Attól függ hogy mennyivel idősebb. Velem is van olyan hogy egy kis lány mondom annak most lesz 15 és belém szerelmes. Én 18 vagyok és háát én ezt még túl fiatalnak gondolom hogy viszonozni tudjam neki ezt a szerelmet. De nekem van egy olyan félelmem hogyha még viszonoznám azt a szerelmet akkor az apja lehet hogy feljelentene pedofilia miatt. Jah és tisztázzuk akkor a kor osztályokat én 18/F és ő 15/L.

Amúgy különben nem biztos hogy a kor miatt kezelnek haverként hanem ahogy viselkedsz. Ez is közre játszik.

2012. aug. 28. 06:59
 2/8 anonim ***** válasza:
35%

Első te is olyan vagy mint a fa....m.

Egyébként gondolom azért, mert nem nézel ki jól.

2012. aug. 28. 07:05
 3/8 anonim ***** válasza:
50%
2-es te egy nagy selejt vagy.
2012. aug. 28. 07:09
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem meg igaza van!
2012. aug. 28. 07:34
 5/8 anonim ***** válasza:

ja szerintem is a kettes jar kozel az igazsaghoz. fontos hogy amellett hogy szereted gondolom a fius dolgokat, a kulsod meg a mozdulataid mindenkepp legyenek noiesek. nem tudom hogy nezel ki, lehet az is egy kis felulvizsgalatra szorul.. :D

haverlany poziciobol lehet pedig legjobban eselyest csinalni magadbol

2012. aug. 28. 07:51
 6/8 Mókusgyilkos ***** válasza:

nálamnéhány ez milyen szó? na ezért nem kellesz idősebb pasiknak ők már tudnak beszélni és írni :)

1.: 15vs18 esetben nem jelenthet fel pedofíliáért :D törvény szerit nem minősül annak na meg 3 év a korkülönbség. ellenben a 15 éves csajok 1 18+ csávónak tényleg nem jók SEMMIre.

2012. aug. 28. 08:51
 7/8 anonim ***** válasza:
Akkor is ronda marad, ha lepontoztok minket! :)
2012. aug. 28. 12:37
 8/8 A kérdező kommentje:

köszike... egyálatalán nem vagyok ronda! milyen dolog ez? :)

i tt gyakorin nem lehet értelmes válaszokat kapni? xD na jó mind1..

köszi az összeset

2012. okt. 31. 08:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!