Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek miért gyengül el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért gyengül el a legtöbb ismerkedés rövid idő után?

Figyelt kérdés
Netes társkeresőkre gondolok. Nagyon hamar ítélkeznek az emberek és nem hajlandóak találkozni. Ezt tapasztaltam. :) 24 F
2012. júl. 29. 19:02
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Érdeklődés hiányában.Nem is igazán tudják mit akarnak.Csak úgy felregelnek,hátha de ők nem igen tesznek érte ennyi.
2012. júl. 29. 19:04
 2/11 anonim ***** válasza:

Társkereső nem, de itt leveleztem egy sráccal. Jófej volt, aztán egyszer csak lekopott. Pedig képet sem cseréltük. (tehát az sem lehet az indok, hogy rusnya vagyok neki)

Igazából én sem értem. :D

De azt sem értem, hogy 2 levélváltás után miért kell rögtön a találkozásra terelni a dolgot?

24/n

2012. júl. 29. 19:05
 3/11 A kérdező kommentje:

Köszi!

24/n: Sajnálom az esetedet, velem is előfordult már ez. Azt gondolom, mindenki el van foglalva a saját vágyaival és nem sokan látnak ezen felül. Én rengetegszer nyitottam érdeklődő kérdésekkel, de a legbosszantóbb, amikor válaszra sem méltatnak :) Pedig nem vagyok rusnya. Bár sokszor megkaptam, hogy túl fiatal vagyok. De mihez? :) Vagy kihez? A korban kell mérni mindent? Nézd, én azért lennék híve a személyes találkozásnak, mert már kicsit unalmas, hogy a gép előtt ülve virtuális kapcsolatok sokaságát alakítja ki az ember. Gondolj bele, amikor még nem volt net. Rá voltak kényszerülve az emberek a személyes találkozókra. S mennyivel jobb is lehetett az :)

A kérdező.

2012. júl. 29. 19:11
 4/11 anonim ***** válasza:
60%

A net csak pótszer. A valóságban eleve találkozással kezdődik a kapcsolat. 24 évesen több eszed is lehetne már a hosszú levelezésnél. Számomra felejtős ha valaki halogatja a találkozást. Főleg ha ugyanabban a városban élünk. Tetszünk egymásnak? Jó. Akkor üljünk le élőben beszélgetni, a többi csak smafu.

35 ffi

2012. júl. 29. 19:12
 5/11 A kérdező kommentje:
Teljesen igazat adok 35 éves férfi. Éppen ezért törekszem a személyes találkozóra, ezért is írtam ki a kérdést, mert érdekel, mitől lehet ez, hogy én mennék, de akiket megkérdezek, azok nem. Kisvárosban élve nem egyszerű ismerkedni, ahol már már szinte mindenki járt mindenkivel/ben...én pedig ilyen téren konzervatív vagyok. Tehát nem akarok egy újabb strigula lenni egy nő életében sem. :)
2012. júl. 29. 19:14
 6/11 anonim ***** válasza:
Még a találkozás se jelent semmit, tapasztalat. Viszont itt is össze lehet jönni, kell hozzá sok sok véletlen egybeesés, csillagok állása és még minden más is, de a lényeg az, hogy magad add, ne színjátékot. Ne add fel!
2012. júl. 29. 19:26
 7/11 anonim ***** válasza:
igen, kell a találkozás, vagy ne raboljátok egymás idejét. Ha valaki nyitott, akkor akar találkozni, és ő is tesz érte, de ehhez azért meg kell nyerned, és hát tudod milyenek... közben meg lehet, hogy találkoztatok is már valahol, pl. vonaton, bárhol...
2012. júl. 29. 19:30
 8/11 anonim ***** válasza:

"A net csak pótszer. A valóságban eleve találkozással kezdődik a kapcsolat. 24 évesen több eszed is lehetne már a hosszú levelezésnél. Számomra felejtős ha valaki halogatja a találkozást. Főleg ha ugyanabban a városban élünk. Tetszünk egymásnak? Jó. Akkor üljünk le élőben beszélgetni, a többi csak smafu. "

Kedves 35 éves férfi.

1. Megvan a magamhoz való eszem, ezt nem kell kétségbe vonni.

2. A kedves kérdezőnek már kifejtettem LEVÉLBEN a véleményemet. Alapba visszafogottabb lány vagyok, és nem igazán bízom meg az emberekben. Szeretem őket jobban megismerni, mielőtt személyes találkozásba kezdenék velük.

Ha a másik oldalról nézzük, akkor számomra ez úgy jön le, hogy még arra is lusta disznó az a pasi, hogy kitartóan ostromoljon a leveleivel. Aki hamar lekopik, azért nem kár. Ha szimpatikus vagyok neki levélen keresztül és igazán szeretne megismerni, akkor úgy is tovább fog küzdeni azért, hogy megismerhessen. Aki nem, az nem. Semmi sem kötelező.

3. Mellékesen hozzáteszem, hogy kevesen kértek még tőlem találkozót. Inkább egyszerűen csak lekoptak. Na az ilyenekért meg pláne nem kár.

Üdvözletem.

24/n

2012. júl. 29. 20:31
 9/11 A kérdező kommentje:
Szerintem 35 éves férfi nekem írta, hogy lehetne több eszem. :) Ne vedd magadra Kedves Válaszolóm! :)
2012. júl. 29. 20:41
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Annyiban egyet értek az előttem szóló lánnyal, hogy nekünk lányoknak jobban meg kell gondolni, hogy kivel találkozunk a mai világban, osztom a véleményt, hogyha valaki hamar lekopik, nem kár érte. Ugyanakkor megértem a pasi oldalt is, hogy a lényegre akar térni, személyesen az igazi, és ez így is van. De sok infó lejön a másik reakcióiból egy rövid levelezés után. Szóval egy éretten gondolkodó nőnél egy pár levélváltás egyfajta szűrő. Aztán, kedves kérdező, nagyon sokan vannak fenn hobbiból egy társkeresőn, nők is, férfiak is, van párjuk, és udvaroltatnak maguknak, vagy félrelépnek, vagy nincs párjuk, de bizonytalanok, maguk sem tudják, mit akarnak. Egy pár levélből átjön a másik személyiségének egy része, ez lehet szimpatikus vagy nem, esetleg kielégítheti az egyén éppen aktuális szükségleteit, avagy nem. Bár szerintem személyesen is nagyon hamar ítélkeznek az emberek, csak ott van egy adott szituáció, ami még felmentésül szolgálhat, vagy jelezheti a szándékokat, és akár pozitív irányba is döntheti a mérleg nyelvét, a javadra. Na, ez hiányzik a neten keresztül. 26N
2012. júl. 29. 20:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!