Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért gyengül el a legtöbb ismerkedés rövid idő után?
Társkereső nem, de itt leveleztem egy sráccal. Jófej volt, aztán egyszer csak lekopott. Pedig képet sem cseréltük. (tehát az sem lehet az indok, hogy rusnya vagyok neki)
Igazából én sem értem. :D
De azt sem értem, hogy 2 levélváltás után miért kell rögtön a találkozásra terelni a dolgot?
24/n
Köszi!
24/n: Sajnálom az esetedet, velem is előfordult már ez. Azt gondolom, mindenki el van foglalva a saját vágyaival és nem sokan látnak ezen felül. Én rengetegszer nyitottam érdeklődő kérdésekkel, de a legbosszantóbb, amikor válaszra sem méltatnak :) Pedig nem vagyok rusnya. Bár sokszor megkaptam, hogy túl fiatal vagyok. De mihez? :) Vagy kihez? A korban kell mérni mindent? Nézd, én azért lennék híve a személyes találkozásnak, mert már kicsit unalmas, hogy a gép előtt ülve virtuális kapcsolatok sokaságát alakítja ki az ember. Gondolj bele, amikor még nem volt net. Rá voltak kényszerülve az emberek a személyes találkozókra. S mennyivel jobb is lehetett az :)
A kérdező.
A net csak pótszer. A valóságban eleve találkozással kezdődik a kapcsolat. 24 évesen több eszed is lehetne már a hosszú levelezésnél. Számomra felejtős ha valaki halogatja a találkozást. Főleg ha ugyanabban a városban élünk. Tetszünk egymásnak? Jó. Akkor üljünk le élőben beszélgetni, a többi csak smafu.
35 ffi
"A net csak pótszer. A valóságban eleve találkozással kezdődik a kapcsolat. 24 évesen több eszed is lehetne már a hosszú levelezésnél. Számomra felejtős ha valaki halogatja a találkozást. Főleg ha ugyanabban a városban élünk. Tetszünk egymásnak? Jó. Akkor üljünk le élőben beszélgetni, a többi csak smafu. "
Kedves 35 éves férfi.
1. Megvan a magamhoz való eszem, ezt nem kell kétségbe vonni.
2. A kedves kérdezőnek már kifejtettem LEVÉLBEN a véleményemet. Alapba visszafogottabb lány vagyok, és nem igazán bízom meg az emberekben. Szeretem őket jobban megismerni, mielőtt személyes találkozásba kezdenék velük.
Ha a másik oldalról nézzük, akkor számomra ez úgy jön le, hogy még arra is lusta disznó az a pasi, hogy kitartóan ostromoljon a leveleivel. Aki hamar lekopik, azért nem kár. Ha szimpatikus vagyok neki levélen keresztül és igazán szeretne megismerni, akkor úgy is tovább fog küzdeni azért, hogy megismerhessen. Aki nem, az nem. Semmi sem kötelező.
3. Mellékesen hozzáteszem, hogy kevesen kértek még tőlem találkozót. Inkább egyszerűen csak lekoptak. Na az ilyenekért meg pláne nem kár.
Üdvözletem.
24/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!