Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ez akadály lehet? Megpróbáljam, vagy ez nagyon ciki?
19 éves vagyok, megismerkedtem nem rég 2 sráccal egy buliban. Ők nagyon jó haverok.
Mindkettővel smároltam még aznap este, mert sajnos kicsit berúgtam. (amúgy nem szokásom az ilyesmi)
Utána mindkét srác megkeresett, de miután az egyik elhívott magához, a másik nem írt többet ..ami tulajdonképpen érthető.
Csak, hogy ez a srác, aki elhívott, biztos hogy nem akar tőlem semmi komolyabbat, csak játszadozik...de nekem ehhez nincs kedvem, én kapcsolatot szeretnék, amit pont a másik fiútól remélnék..mert ő szerintem szintén vágyna rám, ha belém szeretne. Viszont azzal aki meghívott magához már kavartam..szex nem volt.
Szerintetek mi lenne ha megkeresném a másik srácot és elhívnám valahova? Nagyon gáz lenne? Szerintetek nagy gond, hogy a haverjával kavartam? De mit írhatnék neki, ami nem ciki, és el is jönne?
1 csók után már tudod, hogy szeretnél valakitől kapcsolatot?
Szerintem a férfi dolga a nőt randira hívni,bár manapság már azt se szokták, nemhogy telefonálni....
Én a helyedben keresnék egy harmadik embert tiszta lappal:)
Akármit is csinálsz előtte ismerd ki a srácot! Tudd meg valóban szeret-e téged ahogy te őt! Nem kellemes érzés csalódni abban, hogy ha valójában Ő nem is szeret vagy éppen csak kihasznál! Ha mégis dűlőre jutottál akkor is gondold át a sexet, mert lehet később megbánhatod!
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!