Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk, ez akadály lehet?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ez akadály lehet? Megpróbáljam, vagy ez nagyon ciki?

Figyelt kérdés

19 éves vagyok, megismerkedtem nem rég 2 sráccal egy buliban. Ők nagyon jó haverok.

Mindkettővel smároltam még aznap este, mert sajnos kicsit berúgtam. (amúgy nem szokásom az ilyesmi)

Utána mindkét srác megkeresett, de miután az egyik elhívott magához, a másik nem írt többet ..ami tulajdonképpen érthető.

Csak, hogy ez a srác, aki elhívott, biztos hogy nem akar tőlem semmi komolyabbat, csak játszadozik...de nekem ehhez nincs kedvem, én kapcsolatot szeretnék, amit pont a másik fiútól remélnék..mert ő szerintem szintén vágyna rám, ha belém szeretne. Viszont azzal aki meghívott magához már kavartam..szex nem volt.

Szerintetek mi lenne ha megkeresném a másik srácot és elhívnám valahova? Nagyon gáz lenne? Szerintetek nagy gond, hogy a haverjával kavartam? De mit írhatnék neki, ami nem ciki, és el is jönne?

2012. aug. 28. 00:08
 1/6 anonim ***** válasza:

1 csók után már tudod, hogy szeretnél valakitől kapcsolatot?

Szerintem a férfi dolga a nőt randira hívni,bár manapság már azt se szokták, nemhogy telefonálni....

Én a helyedben keresnék egy harmadik embert tiszta lappal:)

2012. aug. 28. 00:10
 2/6 anonim ***** válasza:
Hát, elég ciki... Ha én komoly kapcsolatot keresnék, biztos nem kezdenék veled ezek után. De ha hagysz egy kicsit több időt neki, hogy megismerjen, szerintem van esélyed helyrehozni. mondd el neki őszintén, mi a helyzet.
2012. aug. 28. 00:13
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem ciki, próbáld meg. Azért lehetnél rendesebb természet is, elég gáz, hogy ilyen helyzetet teremtesz a saját hülyeséged által.
2012. aug. 28. 00:14
 4/6 A kérdező kommentje:
Nem 1 csók után..csak nem akartam hosszan részletezni, beszélgettem a sráccal, és tetszik nekem, a másikkal még 2 szót sem tudok váltani. Nem azt mondom, hogy rögtön kapcsolatot, de elkezdenék ezzel a céllal jobban megismerkedni vele..de már nem tudom mit kéne tenni..
2012. aug. 28. 00:22
 5/6 anonim válasza:

Akármit is csinálsz előtte ismerd ki a srácot! Tudd meg valóban szeret-e téged ahogy te őt! Nem kellemes érzés csalódni abban, hogy ha valójában Ő nem is szeret vagy éppen csak kihasznál! Ha mégis dűlőre jutottál akkor is gondold át a sexet, mert lehet később megbánhatod!

18/F

2012. aug. 29. 17:16
 6/6 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan elhívhatnád. A mai világban ez már egyáltalán nem ciki. :)
2012. aug. 29. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!