Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek is gyakran van olyan érzésetek, ti is gyakran elszomorodtok, ha szerelmes párokat láttok az utcán, buszon vagy akárhol, hogy de jó lenne, ha már nektek is lenne valaki, akivel szeretitek egymást?
Figyelt kérdés
2012. aug. 27. 20:04
1/10 anonim válasza:
Szerelmi bánatkor igen. Akkor a valaki egy bizonyos valaki volt, akire vágytam. Más egyébkor nem volt ilyen.
2/10 anonim válasza:
Nekem akkor van ilyen,ha távol van a férjem.Ha ilyet látok gyakran elbőgöm magam?
Te vágysz arra hogy legyen?
Hány éves vagy?
4/10 anonim válasza:
Ez a "forever alone" érzés. Iddővel megszokod.
5/10 anonim válasza:
Ha lány vagy, akkor neked is lehetne vkid, csak észre kéne venned a nem annyira jóképű pasikat is.
6/10 anonim válasza:
Én minden nap... már nagyon szeretnék valakit magam mellé akivel ugyanígy sétálgathatnék. 17/L
7/10 anonim válasza:
nekem nyaralás alatt volt ilyen érzésem. nem is az hogy nagyon sétálgatnék már valakivel, inkább az zavart hogy az összes szimpatikus fiú már mással mászkált:// 17/L
8/10 anonim válasza:
igen!! :( már komolyan kiányzik egy olyan pasi aki őszintén szerelmes belém és nem komolytalan hanem érett.de most amúgy is szomorú vagyok mert van egy pasi akit egy táborba ismertem meg és nagyon helyes is és kedve,segítőkész. ő ottani fiú szóval nem tudunk személyesen talizni de sajnos érzem a hiányát és mintha szerelmes lennék belé közbe meg csak egy hetet töltöttünk együtt.nagy rossz és túllépnék már :(
9/10 anonim válasza:
nekem mindig.. :/ régi barátnőim mindig mondták hogy azzal a sráccal aki szerelmes belém, járjak vele...de én nem ilyen vagyok...keresem a megfelelőt, mert az előző kapcsolatom sem volt felhőtlen boldogság.. :|
10/10 anonim válasza:
igen :( nagyonnagyon nagy szeretet hiányom van ='( csak a kutyám ölelgetem szüleimet meg nem akarom ölelgetni. és fél órája sírok hogy hogy lehetek ilyen nemtudom mi és szeretetre vágok :(( nagyon rossz :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!