Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szinte már nem merek kitenni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szinte már nem merek kitenni a lábam a lakásból, mert folyton leszólítanak. Mit csináljak? :S

Figyelt kérdés

Mielőtt bárki is mondaná, nem, nem hordok olyan ruhákat, hogy k.urvának néznek, teljesen átlagosan öltözködök. Eléggé visszahúzódó vagyok, úgyhogy iszonyatosan megijeszt, amikor nálam 10-20 éves idősebb férfiak próbálnak meg velem társalogni, ami miatt a legtöbbször lehajtott fejjel próbálok felsunnyogni a buszra, ahol rögtön nekiállok zenét hallgatni, és a lehető legelmélyültebben olvasni, de amint felnézek a könyvből, azt látom, hogy majdnem az egész busz engem bámul. A legutóbb egy ember megkérte a kezem a buszmegállóban, miszerint csinos vagyok, és nagyon megtetszettem neki... :SS Máskor meg nagy nyugodtan sétáltam az úton, amikor egy ember látványosan végigmért, és megkérdezte, hogy nem-e modellkedem. A legtöbbször iszonyatosan félek, nehogy valami kis sikátorban megerőszakoljanak vagy nem is tudom. Mellesleg nem nézek ki idősebbnek a koromnál, teljesen átlagos vagyok.

Mégis mit tudnék még csinálni? Ennél észrevehetetlenebb már tényleg nem tudok lenni.

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat. :)))

16L

2012. aug. 27. 17:09
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

engem méginkább, nem küldesz magadról képet privátban?

18/f

2012. aug. 27. 17:30
 12/27 anonim ***** válasza:
Én is sokszor járok így. Aki kulturáltan csöndben végigmér, az általában nem zavar, de nagyon megalázó, mikor cuppognak meg beszólogatnak. Pedig egyáltalán nem öltözök hivalkodóan. Múltkor is a boltból jöttem haza, kezemben az aznapi vacsora, és cuppogott utánam két állat. Általában oda se szoktam nézni, de addig nem hagyták abba, míg oda nem fordultam. Annyira megalázó. Ez Magyarország. És akkor sokan háborognak a feminizmus miatt. Pedig a feminizmus azért van, hogy ne kerüljenek a nők ilyen kiszolgáltatott helyzetbe.
2012. aug. 27. 17:31
 13/27 anonim ***** válasza:

Én szeretnék ilyen szép lenni.

Enyém lenne az egész világ! :D

Hidd el, ha szép vagy, az még mindig jobb, mintha olyan semmilyen, hogy egész életedben senki nem szólt hozzád sehol úgy, hogy te mindent megtettél, hogy szép legyél.

Amúgy járj önvédelmi órákra, járj fiús cuccokban, kapucniba, bő holmikba, mittudomén...

Azért szerintem a leggyönyörűbb nő sem olyan szembetűnő, ha egy ultra bő farmerban ül, XL-es pulcsiban, fejére húzott kapucnival...

21L

2012. aug. 27. 17:35
 14/27 anonim válasza:
Énis énis kérek privát fotót. Najó nem kell de tényleg kíváncsi lennék mennyire vagy szép.
2012. aug. 27. 17:38
 15/27 anonim válasza:
Nincs pasid akivel mehetnél az utcán? és akkor nem másznának rád.
2012. aug. 27. 17:39
 16/27 anonim ***** válasza:

én is kíváncsi vagyok hogy nézel ki, küldesz képet privátban ?

Amúgy ha iszonyat jól nézel ki és jól érzed magad a bőrödben azt kifelé is kell sugározni és nem elbújni a világ elől ! Egyszerűen aki nem érdekel, azt egy mosollyal elintézed és mész tovább, ennyi !

2012. aug. 27. 17:43
 17/27 anonim válasza:
XD Öltözz valami kenguru jelmezbe.
2012. aug. 27. 17:44
 18/27 A kérdező kommentje:

Itt egy kép. Bocs, hogy ilyen béna, most csináltam. :D ÉS látszik, hogy nem vagyok valami nagy szám, még a legnagyobb jóindulattal csak átlagos... És arcot nem mutatok, de az is átlag.

[link]

2012. aug. 27. 17:48
 19/27 A kérdező kommentje:
Nincsen pasim. A velem egykorúaknak nem kellek, vagy nem mernek közeledni (amit kétlek) vagy nem is tudom. :(
2012. aug. 27. 17:51
 20/27 anonim ***** válasza:
100%

Én megnéztem ezt a képet. Jó az alakod, arányos. Lehet akármilyen csúnya arcod, akár félig megégett vagy orr nélküli, akkor is fognak nyomulni, mert az alakod jó. Nem az a megoldás hogy ne nézz ki jól, hanem...tanuld meg jól kezelni a dolgot, de ne húzódj össze látványosan mert az csak olaj a tűzre...mintha meg sem hallanád, csinálj úgy.

Keress fiúbarátokat, rizikósabb helyekre menj velük, vagy valakivel haverkodj össze akivel egy suliba mentek és egy buszon, megbeszélitek hogy együtt mentek, ilyenek segíthetnek.

Nem az hogy Magyarország...mindenhol vannak ilyen fogyatékos, elcseszett életű hímneműek akik utánad füttyögnek és azt hiszik hogy bámulással elérnek valamit. Ne törődj velük, csak a saját sikertelenségüket akarják kompenzálni azzal hogy a haverok előtt nagy a szájuk. Kerüld a munkásokat, az alkeszokat és általában a lepukkant kinézetű férfiakat. Persze, nem kell átmenni az út másik felére ha szembe jön egy-egy, de...érted :)

Egy normális, intelligens srác(akár helyes akár nem) nem fog parasztként befüttyögni utánad.

Egyébként az olvasóknak írnám, hogy EZÉRT BUKNAK A JÓ NŐK A GAZDAG és/vagy OKOS és/vagy ERŐS PASIKRA...

A f*szom ki lenne, ha naponta 20 nyomorék, lepukkant szerencsétlen akarna megszólítani. Két év alatt olyan szintre eljutnék hogy a környékén sem akarnak élni annak ahol ilyen cuppogós balf*szok élnek vagy dolgoznak, akiktől nem lehet nyugtom.

Teljesen megértem a nőket ilyen szempontból, hogy védelmet keresnek.

2012. aug. 27. 18:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!