Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk titeket sűrűn leszólítana...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk titeket sűrűn leszólítanak a csajok randizás céljából?

Figyelt kérdés
Én azt veszem észre, hogy egyre ritkábban mennek oda a lányok a fiúkhoz. Pár éve még volt 1-2 ilyen élményem(6-7 éve),de már nem. Valami fene nagy egójuk van a mostani generációs lányoknak és nem mennek oda, hogy bocsi nem jössz le velem buliba este? Régen volt olyan is, hogy mentem és mosolyogtak a lányok rám, vagy olyan is, hogy ép előttem a folyosón szakított a barátjával és az elment, mire meg odaértem, azt kérdezte a csaj, hogy nem leszel este a Rómeóm? Igen dekoratív csaj volt, én átlagos pasi vagyok. Manapság meg a legtöbb savanyú szájjal és lehajtott fejjel megy végig,mintha mind betegek lennének. Ha meg megszólítom,, még ő van felháborodva. Pedig szerintem örülnie kellene, hogy egy ilyen savanyú tekintetű lányt megszólít valaki. Mi történt velük az elmúlt 5-10 évben? Vagy csak én hiszem, hogy régen más volt? Recesszió van náluk is a fejükben?
2011. dec. 17. 11:56
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
42%
mekora arcod van hallod!!miért menne a lány oda hozzád???ez a fiú dolga te kretén...jó hogy nem már azt akarod h jöjjenek oda hozzád és könyörögjenek h leszophassanak! te retardált...
2011. dec. 17. 11:59
 2/23 anonim ***** válasza:
23%
elcsúnyultál b@szod, ez nem egyértelmű? azért látod savanyúnak a lányok tekintetét mert RÁD néznek, aki nem egy vonzó látvány. Régebben lehet jóképű voltál, az ember változik az idővel
2011. dec. 17. 12:02
 3/23 anonim ***** válasza:
78%
ja kicsit mintha megzuhantak volna a mai tinédzser csajok, régen ha odamentem valamelyikhez csak vigyorgott mint a tejbetök ma meg már felveszik a flegmahhh pitsa stílust amit nehezebb kezelni.
2011. dec. 17. 12:02
 4/23 anonim ***** válasza:
Feltételezem nem vagy páwa... Így nem is vagy menő, nehezebb helyzetben vagy.
2011. dec. 17. 12:05
 5/23 anonim ***** válasza:
100%

vagy tényleg rondább lettél,

vagy a "pasi norma" változott, és pl. 6 éve még jó képűnek számítottál a susimelegítőben, mam meg azt gondolják ki ez a csóringer?

2011. dec. 17. 12:10
 6/23 A kérdező kommentje:
Igen nem vagyok PáWa, mert 30 fele járok és egy 30 körüli pasi nem lehet páWa. Bár Varga Viktor még ilyen idősen is olyan mint egy meleg páWa, mindig van is csaja, mert híres páWa. Amúgy lehet elcsúnyultam, mert 21-23 évesen minden 4.-5. lány odavolt értem, akkor máés volt az ideál. Most már nem bagyon tetszem nekik. Elkezdtem kicsit ráncosodni, néha karikás a szemem, beesett az arcom, szakarlábak is egy kettő akad a szemem környékén, ritkul a hajam. De ez a korral jár, ez természetes. Viszont még mindig hasonlítok az akkori énemre, nem híztam meg max 2-3 kilót. A kisugárzásom meg ugyanolyan mint akkor. Szval nem hiszem, hogy akkora baj lenne még a külsőmmel. ez nem lehet indok, hogy már nem nézek ki olyan jól mint 7-8 éve. Kizárt.
2011. dec. 17. 12:14
 7/23 A kérdező kommentje:
Viszont 7-8 éve még ezek a páWák vagy ki a fenék nem voltak divatban, nem sok pasi plázázott, és akkori pasik nem ilyen vasalt hajúak voltak, hanem rendes rövidre nyírt fazonúak voltak. Sokkal vastagabbak is voltak, mint a mai 40 kilós lányos kinézetű pasik. Szőrösebbek is voltak(nem gorillákra gondolok), sportosabb alkatúak, és férfiasabb arcuk is volt. Ma meg sok lánykát látok rohangálni, fiú bőrbe bújva. Remélem hamar kimegy ez a divatból, mert ez ami most van ez a férfi nem mocsk@s megszégyenítése. Nem túloztam.
2011. dec. 17. 12:18
 8/23 anonim ***** válasza:
Sztem is csak megcsúnyultál. Aki tényleg nagyon jól néz ki, annak úgy kell levakarni magáról a csajokat.
2011. dec. 17. 12:28
 9/23 A kérdező kommentje:
Annak úgy kell levakarni magáról a csajokat. Bocs de én manapság nem látok olyan pasit, hogy úgy minden nap 10 csaj menne oda hozzá, hogy bocsi de nem járunk? Max ha a pasi fullgazdag és híres. Ezt a csúnyaság dolgot meg hagyjuk, mert rendgeteg ronda pasast látok nap mint nap nagyon szép lányokkal. A humor a fontos. Meg a kisugárzás. Ha ronda vagy de humoros és mindig mosolyogsz, jó a kisugárzásod, akkor nem létezik, hogy ne legyen nőd. Töménytelen fullos kinézetű pasi van egyedül amúgy, csak megsúgom neked, mert nincs önbizalmuk, xar a dumájuk, csórók stb.
2011. dec. 17. 12:35
 10/23 anonim ***** válasza:
Engem soha nem szólított le senki :D Jól tették, nem szeretek idegenekkel beszélni.
2011. dec. 17. 12:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!