Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk titeket sűrűn leszólítanak a csajok randizás
céljából?
Figyelt kérdés
Én azt veszem észre, hogy egyre ritkábban mennek oda a lányok a fiúkhoz. Pár éve még volt 1-2 ilyen élményem(6-7 éve),de már nem. Valami fene nagy egójuk van a mostani generációs lányoknak és nem mennek oda, hogy bocsi nem jössz le velem buliba este? Régen volt olyan is, hogy mentem és mosolyogtak a lányok rám, vagy olyan is, hogy ép előttem a folyosón szakított a barátjával és az elment, mire meg odaértem, azt kérdezte a csaj, hogy nem leszel este a Rómeóm? Igen dekoratív csaj volt, én átlagos pasi vagyok. Manapság meg a legtöbb savanyú szájjal és lehajtott fejjel megy végig,mintha mind betegek lennének. Ha meg megszólítom,, még ő van felháborodva. Pedig szerintem örülnie kellene, hogy egy ilyen savanyú tekintetű lányt megszólít valaki. Mi történt velük az elmúlt 5-10 évben? Vagy csak én hiszem, hogy régen más volt? Recesszió van náluk is a fejükben?
Pedig vannak, csak azok nagyon jóképűek és divatosak (páwák)
2011. dec. 17. 12:41
12/23 anonim válasza:
bár az ha 30 évesen páwa lennél, az tényleg közröhej lenne
2011. dec. 17. 12:42
13/23 A kérdező kommentje:
Utolsó, mutass egy ilyet, küldd ela képét privben. Csak kíváncsiságból kérdem.
2011. dec. 17. 12:43
14/23 A kérdező kommentje:
Amúgy szerintem mege gy értelmes nőnek nem jönnek be a páWák. 15-18 éveseknek lehet, ade attól feljebb kizárt, mert akkor ott eltorzult gondolkodás állhat a háttérben.
2011. dec. 17. 12:45
15/23 anonim válasza:
Egyáltalán nem igaz, amit írtál. A lányoknak a külső számít, a humor nem, kisugárzás pedig nem is létezik. Nem tom hol láttál ronda srácokat bnővel, mert én még nem láttam. A jóképűeknek meg max akkor nincs nőjük, ha nem akarnak.
2011. dec. 17. 12:59
16/23 A kérdező kommentje:
Utolsó ha rámírsz én küldhetek neked egy két ismerősről képet, akik nem néznek ki jól mégis van csajuk. Nem is ronda nőjük. Csak írj rám.
2011. dec. 17. 13:02
17/23 anonim válasza:
5-10 éve a 15-20 éves lányokkal ismerkedtél. Nekik már az nagyon vonzó, hogy egy idősebb pasi megszereznek. Tudnak büszkélkedni a barátnőjük előtt.
Ebből már kinőttél. Akik most számításba jönnének neked, azok elvárják, hogy a pasi férfi legyen.
Nem változott semmi, csak most már öreg vagy a 10-en éves lánykákhoz, az idősebbeknek pedig van egy minimális elvárásuk.
2011. dec. 17. 13:02
18/23 anonim válasza:
Milyen korosztályba próbálkozol? A divatmajmok csak a csitriknek jönnek be.
Manapság a lányok/nők már nem ismerkednek az utcán, mert veszélyes. Az utolsó pasi, aki 2 évvel ezelőtt leszólított az utcán, ki akart rabolni..
Amúgy is mindenki siet, rohan valahová. Az ember kocsiba vágja magát,(már nem sétál) aztán próbáld a pirosnál megismerni. Ha rámosolyogsz valakire az utcán, az hülyének néz, vagy megkérdezi, hogy mit vigyorogsz.
2011. dec. 17. 13:04
19/23 anonim válasza:
Nem emlékszem ilyenre. Vagy talán két éve a MEN-en, egy csaj odajött hozzám, h fogjam már meg a sörét, míg rágyújt...de hogy ihatok is belőle ha kell. :D A csaj nem jött be, de megfogtam neki addig, aztán ment.
29/F
2011. dec. 17. 13:13
20/23 A kérdező kommentje:
Nem azt mondtam, hogy próbálkozok 30 évesen, egy 30 éves meg hogy lenne öreg. Nem próbálkozok mert most a munka miatt kevés az időm, este 6 kor meg hullafáradtan esek haza. Amúgy meg nem a 18 éveseknél próbálkoznék, hanem a 21-25 közötti korrosztályú lányoknál. Azoknak kizárt, hogy öreg lennék.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!