Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szinte már nem merek kitenni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szinte már nem merek kitenni a lábam a lakásból, mert folyton leszólítanak. Mit csináljak? :S

Figyelt kérdés

Mielőtt bárki is mondaná, nem, nem hordok olyan ruhákat, hogy k.urvának néznek, teljesen átlagosan öltözködök. Eléggé visszahúzódó vagyok, úgyhogy iszonyatosan megijeszt, amikor nálam 10-20 éves idősebb férfiak próbálnak meg velem társalogni, ami miatt a legtöbbször lehajtott fejjel próbálok felsunnyogni a buszra, ahol rögtön nekiállok zenét hallgatni, és a lehető legelmélyültebben olvasni, de amint felnézek a könyvből, azt látom, hogy majdnem az egész busz engem bámul. A legutóbb egy ember megkérte a kezem a buszmegállóban, miszerint csinos vagyok, és nagyon megtetszettem neki... :SS Máskor meg nagy nyugodtan sétáltam az úton, amikor egy ember látványosan végigmért, és megkérdezte, hogy nem-e modellkedem. A legtöbbször iszonyatosan félek, nehogy valami kis sikátorban megerőszakoljanak vagy nem is tudom. Mellesleg nem nézek ki idősebbnek a koromnál, teljesen átlagos vagyok.

Mégis mit tudnék még csinálni? Ennél észrevehetetlenebb már tényleg nem tudok lenni.

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat. :)))

16L

2012. aug. 27. 17:09
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
neha en is igy erzek..
2012. aug. 27. 17:10
 2/27 anonim ***** válasza:
20%
Hozzám jössz feleségül?
2012. aug. 27. 17:10
 3/27 anonim ***** válasza:

Semmit se csinálj. Ez Magyarország, te meg kibekúrtul szép lehetsz. Ennyi az egész. A delcsis f*sz alkoholistákkal, és a tróger nyerítős melósokkal meg ne foglalkozz, az értelmes fiúk nem fognak lehujjogni. Valszeg megerőszakolni nem fognak, és ne húzódj vissza mert pont ezzel kelted fel a figyelmet szvsz.

22F

2012. aug. 27. 17:11
 4/27 anonim ***** válasza:
58%
Járj önvédelmi tanfolyamra. :D
2012. aug. 27. 17:12
 5/27 anonim ***** válasza:
100%

Kerüld el a kukás embereket és az építkezések környékét.

Minden nővel ezt csinálják.

2012. aug. 27. 17:14
 6/27 A kérdező kommentje:
Én próbálom elkerülni, de fél Budapestet át kell utaznom suliidőben. Ilyenkor szünetben meg szeretek kiülni az erdőbe olvasni, de még ott is annyira megbámulnak az arra járók, hogy már én érzem azt kínosnak.
2012. aug. 27. 17:17
 7/27 anonim ***** válasza:
100%

Öltözz fiús ruhákba és vegyél fel baseball sapkát.

Egyébként fényképed nincs? Kíváncsivá tettél, hogy miért reagálnak így a férfiak.

2012. aug. 27. 17:18
 8/27 anonim ***** válasza:
Ne visszahúzódó próbálj lenni, hanem határozott. Küldd el őket a p*csába!:D (ha zavarnak) <- Ja igen, és ez a nyomulósokra vonatkozik, mert van aki ért a szép szóból, de van aki nem. :D
2012. aug. 27. 17:24
 9/27 anonim ***** válasza:

ha jól nézel ki akkor jól nézel ki.

Ne stresszelj mert a végén még elcsúfulsz.

Az egyik előttem szólónak igaza van:Ha nagyon félsz járj el önvédelmi órákra:A karatét tudnám ajánlani ,mert attól még teljesen nyugodtan megtarthatod az alakod nincsenek nagy súly ,kor vagy egyéb testi elvárások.

2012. aug. 27. 17:25
 10/27 anonim ***** válasza:

Egyébként a hetediknek igaza van ,engem is érdekelne ,hogy hogy néz ki az akit ilyen nyíltan így kezelnek az utcán a nála jóval idősebb emberek ,szóval ha nem veszed tolakodásnak akkor én is kérnék egy képet privátba ha lehetséges

9. voltam

2012. aug. 27. 17:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!