Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szinte már nem merek kitenni a lábam a lakásból, mert folyton leszólítanak. Mit csináljak? :S
Mielőtt bárki is mondaná, nem, nem hordok olyan ruhákat, hogy k.urvának néznek, teljesen átlagosan öltözködök. Eléggé visszahúzódó vagyok, úgyhogy iszonyatosan megijeszt, amikor nálam 10-20 éves idősebb férfiak próbálnak meg velem társalogni, ami miatt a legtöbbször lehajtott fejjel próbálok felsunnyogni a buszra, ahol rögtön nekiállok zenét hallgatni, és a lehető legelmélyültebben olvasni, de amint felnézek a könyvből, azt látom, hogy majdnem az egész busz engem bámul. A legutóbb egy ember megkérte a kezem a buszmegállóban, miszerint csinos vagyok, és nagyon megtetszettem neki... :SS Máskor meg nagy nyugodtan sétáltam az úton, amikor egy ember látványosan végigmért, és megkérdezte, hogy nem-e modellkedem. A legtöbbször iszonyatosan félek, nehogy valami kis sikátorban megerőszakoljanak vagy nem is tudom. Mellesleg nem nézek ki idősebbnek a koromnál, teljesen átlagos vagyok.
Mégis mit tudnék még csinálni? Ennél észrevehetetlenebb már tényleg nem tudok lenni.
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat. :)))
16L
Semmit se csinálj. Ez Magyarország, te meg kibekúrtul szép lehetsz. Ennyi az egész. A delcsis f*sz alkoholistákkal, és a tróger nyerítős melósokkal meg ne foglalkozz, az értelmes fiúk nem fognak lehujjogni. Valszeg megerőszakolni nem fognak, és ne húzódj vissza mert pont ezzel kelted fel a figyelmet szvsz.
22F
Kerüld el a kukás embereket és az építkezések környékét.
Minden nővel ezt csinálják.
Öltözz fiús ruhákba és vegyél fel baseball sapkát.
Egyébként fényképed nincs? Kíváncsivá tettél, hogy miért reagálnak így a férfiak.
ha jól nézel ki akkor jól nézel ki.
Ne stresszelj mert a végén még elcsúfulsz.
Az egyik előttem szólónak igaza van:Ha nagyon félsz járj el önvédelmi órákra:A karatét tudnám ajánlani ,mert attól még teljesen nyugodtan megtarthatod az alakod nincsenek nagy súly ,kor vagy egyéb testi elvárások.
Egyébként a hetediknek igaza van ,engem is érdekelne ,hogy hogy néz ki az akit ilyen nyíltan így kezelnek az utcán a nála jóval idősebb emberek ,szóval ha nem veszed tolakodásnak akkor én is kérnék egy képet privátba ha lehetséges
9. voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!