Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16-20 éves lányok nektek mennyire jön be ha leszólítanak az utcán és randira hívnak?
1. vagyok
Egyébként aranyos is lehet,túl rámenős helyett,csak a stíluson múlik.
Én örülnék,ha ez előfordulna.
Eddig csak munksok fütyölését stb kaptam...
3-as vagyok.
Hidd el, hogy rámenős. Gondolj bele, oda mész egy tök idegen csajhoz, aki épp megy valahová. Egyáltalán nem számít rád, te meg egyből elkezded lökni neki a szöveget, hogy jöjjön el veled randizni... Erre tuti 10/9 csaj nemet mond. És nagyon sok múlik a kinézeteden, ha jól nézel ki van esélyed, ha nem... akkor felejtsd el az utcán ismerkedést. 22F
1. elárulom, hogy nem is fogsz mást kapni, ez a kategória szinte tabu, ha pl. azt a csajt akivel összejövok a melóhelyen , idegenként próbálnám leszólitani az utcán, elküldene a p.be, pedig akk is ugyanaz vok, és ugyanazt akarom töle.
Normi pasi nem ismizik pont ezért az utcán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!