Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1-2 (vagy több) feles után szerelmet vallani nagyon gáz? Vagy úgy randira elmenni?
Figyelt kérdés
nem tehetek róla (vagy igen) de ha nincs bennem alkohol akkor nagyon ideges vagyok, nem túlzok fosok hányok remeg a kezem stb2011. nov. 27. 19:43
1/6 anonim válasza:
1 feles még nem gáz, 2 gázabb. :D
2/6 problem?:D válasza:
GÁz,mert ha ivás nélkül fogtok 1x majd talalkozni..és nemfogsz 1szot se szolni:D az kinos:D
3/6 A kérdező kommentje:
hát én olyan 4-re gondoltam a többnél, csak nem akartam túlságosan alkoholistának tűnni elsőre :P
2011. nov. 27. 19:57
4/6 A kérdező kommentje:
de az más, jól el tudok vele beszélgetni, amikor másról van szó, csak amikor ez jön szóba akkor van a baj
2011. nov. 27. 19:58
5/6 anonim válasza:
Egy nő sem szereti az alkoholistákat és 2 feles után már bárhogy mosod a szádat bűzleni fogsz tőle. Az én barátom is rettentő félős volt, szólni alig tudott eleinte, de épp ez volt aranyos benne, ezért vagyok azóta is vele. Ha játszotta volna a menőgyereket az gáz lett volna. Te arra készülsz... de ha így indítasz abból semmi nem lesz. A nőknek nem ez kell.
6/6 seymour99 válasza:
De így el tudom képzelni full részegen oda mész a csajhoz hogy "figyu má' te tökre teccő' na, járunk? Nesze itt egy feles."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!