Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Valaki adjon tanácsot kérlek....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki adjon tanácsot kérlek. Szerelmes vagyok egy fiuba 2 évvel idősebb (13 vagyok) és bejelölt még facebook-on, és engem figyelget. De egyszerüen félek megszolitani. Hogy tudnám (véletlen) megszolitani őt? Egyszerüen nagyon szerelmes vagyok belé!

Figyelt kérdés

#Valaki adjon tanácsot pls..
2012. aug. 25. 21:43
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Most meg letörölte magàt a facebook-rol...mièrt csinàlja ezt ?????? :'((
2012. szept. 1. 09:53
 12/15 anonim ***** válasza:
Azért, mert nem tudsz írni
2012. okt. 24. 00:44
 13/15 anonim válasza:
Tényleg, 13 évesen miért vannak ilyen problémáitok. A helyedben inkább a nyelvtan tanulással tölteném az időt, mert nem fogod sokra vinni az életben;)
2013. jún. 2. 00:21
 14/15 anonim válasza:
Ha a fiú akkor kb. 15 éves volt, akkor egyszerű lett volna felhívni a figyelmét. A külsőddel! A 15 éves fiúk még eléggé sekélyesek, a lányoknak szinte a külsejét veszik számításba. Tisztelet a kivételnek, mert vannak. Ki kellett volna derítened, hogy milyen típusú lányok jönnek be neki. Persze annál nincs jobb, ha magadat adod. Viszont nagyon egyszerűek. Kicsit VISSZAFOGOTTAN szexi ruha, ránézel, rámosolyogsz, közben beletúrsz a hajadba, és láss csodát, az ujjad köré csavartad. Ügyes légy!:)
2015. márc. 28. 08:33
 15/15 anonim ***** válasza:
Ne legyél gyerekes. Tanulj meg helyesen írni, a fiúk szeretik az intelligens nőket. Mosolyogj, de ne menj át zaklatóba. Tarts egy kis böjtöt, és ne kutasd lépten nyomon, szerintem megijedhet tőled. Illetve hány éves, 15? Ahhoz jól kell kinézned, hogy megtetsz neki, ilyen korban a srácok a külsőre mennek. Ne vegyél fel r.bis ruhát, ha szexi akarsz lenni, öltözz klasszikusan. Ne akarj idősebbnek kinézni a korodnál, mert az mibdig vicces lesz, add önmagadat. Amikor úgy érzed, hogy vagytok olyan jó kapcsolatban, beszélgess, ismerd meg, és hagyd, hogy ő is eldöntse, tetszel-e neki. Próbálj éretten viselkedni, hogy ne egy 13 éves fruskának könyveljen el. Ne kavarj állandóan, viselkedj természetesen. 17/L
2016. máj. 12. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!