Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mit jelent? Szerelmes belém, vagy csak véletlen?

Figyelt kérdés

Szerelmes vagyok egy fiúba,osztálytársak vagyunk.msn-re felvettem,de ritkán lép be,olyankor,amikor sosem látom(mondjuk én is ritkán lépek be).Sosem írt nekem,suliba sem szoktunk sokat beszélgetni,csak akkor,ha kettesben vagyunk.Ma bejelentkeztem,és kiírta a gépem, hogy írt nekem ő,miközben nem voltam elérhető.Azt írta hogy: bocsi most nem érek rá

Ezt most csak véletlenül küldte nekem,vagy direkt ilyen hülyeséget,hogy írjak neki vissza hogy miért küldte,mert én mondom nem írtam neki semmit!De mondjuk lehet hogy tetszek neki,mert a suliban a szeme sarkából bámul,meg matek előkészítőre is együtt járunk,akkor is folyton engem néz...bár lehet hogy nem tetszek neki,mert farsangon keringőzik,de nem velem.Az a hír járja,hogy akivel tényleg táncolni fog,azt megkérdezte,hogy lesz-e a párja.Szóval nem tudom hogy most mivan...Segítség kéne,hogy hajtsak rá,vagy ez az msn-es dolog nem volt semmi...<-----bocsi,hogy hosszút írtam,de nem tudtam máshogy mindent leírni

2008. dec. 22. 20:24
 1/8 anonim ***** válasza:

Szerintem így próbálja felhíni magára a figyelmedet!

Lehet azért nem mer mert azt hiszi van barátod(fiúd)

másik ok: osztálytársak vagytok. (de ez kit érdekel!)

kérd meg hogy kísérjen haza esetleg az úton próbáld meg megfogni a kezét, ha ebből se jönrá-> próbálj meg egy megbotlást és véletlenül ess az ölébe :)

2008. dec. 22. 20:56
 2/8 anonim ***** válasza:

ölébe xD -> karjaiba :)

(előző)

2008. dec. 22. 20:58
 3/8 A kérdező kommentje:
Óh..már rég próbáltam volna hogy megkérdezem,hogy haza kisér-e csak egy probléma van: Ő a suli mellett lakik,és meg a sulitól 20 percre!De jó lenne amir írtál:):)Már csak egy kérdés: Vissza írjak neki?
2008. dec. 22. 21:00
 4/8 A kérdező kommentje:
És mért pont azt írta hogy bocsi most nem érek rá?Ezt nem értem...
2008. dec. 22. 21:02
 5/8 anonim ***** válasza:
Szerintem kérdezd meg h mi volt az, és akkor hátha elindul a beszélgetés, 1 icipicit erőltetheted.
2008. dec. 22. 23:37
 6/8 anonim ***** válasza:

"Ő a suli mellett lakik,és meg a sulitól 20 percre!"

Ez miért probléma? Nagyon félsz hazafelé! Vagy egy kicsit rosszul vagy éppen. Nem?

2008. dec. 23. 00:31
 7/8 A kérdező kommentje:
Vissza írtam neki már vagy 5 napja hogy semmi baj,de mire? és még nem válaszolt rá!!Lehet hogy nem tetszek neki??
2008. dec. 28. 16:33
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha szégyenlős a fiú akkor tetszel neki, mert a szégyenlős fiúk csak bámulják a nagy őt. ÍRd meg neki hogy miért nem ír vagy mesélj neki arról hogy milyen magányos vagy, nincs senkid, unatkozol vagy célozz a keringőre monndjuk kérdezd meg szeret-e keringőzni.ha nem válik be akkor a kérdezd meg a lányt akivel keringőzni fog, hogy mit mondott neki, vagy ejtsd el a könyveidet hátha felveszi,vagy akár mond hogy nehéz a táskád, sok könyv van benne hátha hazaviszi, tudakozódj a barátaitól hogy mit szeret és adj nekim ojat (Pl.: szereti a boci csokit, kínáld meg őt)
2009. jan. 23. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!