Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, tetszene nektek, ha most nyáron, mikor úgyis nyitott lábbeliket viseltek, a találkák elején a barátotok lábcsókkal köszöntene?
Megbeszélten szub-dom szituban, ha nem az utca közepén vagyunk, tetszene. A nyílt utcán, vagy váratlanul inkább kézcsók.
Ha lábfétist akarsz kiélni, inkább ajánlom a lábmasszázst, minimum eleinte.
Spontán nem tetszene. Mert utálom, ha csakúgy a lábamat macerálja, itthon mezitláb járok, az utcán meg a papusban is koszos lesz a lábam, plusz jómagam is jellemzően szub vagyok, a domináns szerepre rá kell készülnöm.
Szerintem nem kell, hogy ez fölé-alárendeltségi viszonyt jelentsen.
És amúgy nem is hasravágódásra gondoltam, hanem hogy a fiú meg a lány ül egy padon, és ott lesz kényeztetve a lábacska. :)
Nekem még nem volt kedvesem, de majd ha lesz, mindenképpen szeretnék egy kis lábfétist vinni a kapcsolatba. :P
Bár lehet, hogy csak a lakásban fogom kivitelezni. :)
Ha kettesben vagyunk otthon, akkor oké:P
Az utcán nem, mert hiába figyelek, mindenképp koszos lesz a lábam a szandikban. De otthon jöhet:D 20/l
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!