Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, tetszene nektek, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, tetszene nektek, ha most nyáron, mikor úgyis nyitott lábbeliket viseltek, a találkák elején a barátotok lábcsókkal köszöntene?

Figyelt kérdés
2009. júl. 25. 14:22
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
71%
Nem szeretem az alattvaló tipusú pasikat. Sőt egyenesen taszít. Nem is tudom mit csinálnék ha behasalna nekem a lábaim elé az utcán.... Szerintem úgy maradna hasonfekve és már csak a hátam közepét látná.
2009. aug. 2. 10:27
 22/34 anonim ***** válasza:
89%

Megbeszélten szub-dom szituban, ha nem az utca közepén vagyunk, tetszene. A nyílt utcán, vagy váratlanul inkább kézcsók.

Ha lábfétist akarsz kiélni, inkább ajánlom a lábmasszázst, minimum eleinte.

Spontán nem tetszene. Mert utálom, ha csakúgy a lábamat macerálja, itthon mezitláb járok, az utcán meg a papusban is koszos lesz a lábam, plusz jómagam is jellemzően szub vagyok, a domináns szerepre rá kell készülnöm.

2009. aug. 2. 10:36
 23/34 A kérdező kommentje:

Szerintem nem kell, hogy ez fölé-alárendeltségi viszonyt jelentsen.

És amúgy nem is hasravágódásra gondoltam, hanem hogy a fiú meg a lány ül egy padon, és ott lesz kényeztetve a lábacska. :)

2009. aug. 2. 10:39
 24/34 anonim ***** válasza:
92%
az eddigi válasz mind az volt hogy nem. nekem se tetszene. csak kettesben. és lábmasszázs közben. talán. nyilvános helyen szerintem semmi képpen sem... vagy kérdezd meg őt mit szólna hozzá
2009. aug. 2. 11:04
 25/34 anonim ***** válasza:
58%
sztem ez beteges....
2009. aug. 2. 11:22
 26/34 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem a csókot adónak lenne megalázó, hogy nyilvánosság előtt (de még otthon is) így köszönne. Ha szereted a lábakat oké, nincs gond vele, de attól még nem kell h más papucsnak nézzen. A lábacskát otthon petting v szex, esetleg heverészés közben kell kéneztetni, nem nyilvánosan, ez olyan szobára való dolog. :)
2009. aug. 2. 11:24
 27/34 anonim ***** válasza:
69%
Tudod milyen retkes lesz az ember lába,ha nyitott cipellőben gyalogol egy csomót????Nekem nem lenne kedvem egy ilyet csókolgatni.
2009. aug. 2. 12:56
 28/34 A kérdező kommentje:

Nekem még nem volt kedvesem, de majd ha lesz, mindenképpen szeretnék egy kis lábfétist vinni a kapcsolatba. :P

Bár lehet, hogy csak a lakásban fogom kivitelezni. :)

2009. aug. 2. 14:50
 29/34 anonim ***** válasza:
50%
Nekem se tetszene ha a pasim a nyílt utcán a lábamat csókolgatná a szám helyett.Ezt az egész lábfétis dolgot hülyeségnek tartom...
2009. aug. 14. 21:46
 30/34 anonim ***** válasza:
66%

Ha kettesben vagyunk otthon, akkor oké:P

Az utcán nem, mert hiába figyelek, mindenképp koszos lesz a lábam a szandikban. De otthon jöhet:D 20/l

2012. jún. 19. 13:04
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!