Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, tetszene nektek, ha most nyáron, mikor úgyis nyitott lábbeliket viseltek, a találkák elején a barátotok lábcsókkal köszöntene?
Figyelt kérdés
2009. júl. 25. 14:22
12/34 anonim válasza:
Uhh. legyen már büszkeséged ember!!
17/F
Menyus
14/34 anonim válasza:
Kettesben, otthon még oké mondjuk egy talpmasszázs közben, de az milyen már, hogy meglátod és hasravágódsz lábatcsókolni :D
15/34 anonim válasza:
jaj hagyjátok már abba ezt a lábfétist. hülyeség az egész, semmi értelme, és kb senkinek sem jönne be ha a pasija nyilvános helyen elkezdené a lábát csókolgatni, sőt még otthon sem.
16/34 anonim válasza:
Nem tetszene.
amúgy miért lett ennyire trendi a lábfétis??
17/34 anonim válasza:
Azért mert jó.Nekem a barátnőm szereti és én is imádom csinálni neki.
18/34 anonim válasza:
Én hülyének nézném a csávót ha elkezdené a lábamat smárolni :D
16/L
19/34 anonim válasza:
Hmmm... hát azé ne az utcán..., mert ott sok a por (és gyorsan koszolódik a tappancs) meg az ember és lehet, h kínos lessz, de pl lakásban pancsi után pl 1 kanapént játékosan odacuppantasz a tappancsára, talán máshogy jön ki, mint az utcán... azért gondolj bele ő rákészül, h adsz neki 1 csókot erre hirtelen lehajolsz és a lábára cuppantasz 1et... :)
20/34 anonim válasza:
Akkor már ne lábát csókolgasd...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!