Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az első randin már beégtem!?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az első randin már beégtem!?

Figyelt kérdés

Egy kávézóban ültünk,és eszembe jutott,hogy kint a kocsiban van egy felbontatlan kóla.

Háát akkor én be is hozom,odamentem a pultos csajhoz,hogy tessék már adni két poharat.Kaptam műanyagpoharakat.

Csavarom le a kupakot és ugye felrázódott,és az egész ki ömlött a létező összes helyre.. Az asztalra, a ruhákra minden még ő rá is..A fehér ruhájának biztos használt a kóla..

Enyhén megalázó volt ott mindenki előtt..A pultos csaj egyfolytában röhögött,a barátnőm is:) Akkor megnyugodtam,hogy nem néz idiótának...

Ezt vegyem fel viccként,vagy hatalmas beégés!

Aztán végül is jól alakult minden,vettem egy pepsit..

19/F a lány 18/L

2012. aug. 24. 23:57
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

hát szerintem ez a szitu letehet kínos vagy nem. Te szerencsére most jól jártál, úgy látszik viccesnek találta a leányzó. Legalább azt elmondhatod, hogy nem hisztis p. NA nem mintha ezen nem lehetne kiakadni anélkül hogy valaki hisztis lenne, mert azért én se különösebben díjaznám ha lekóláznák a király kis ingecskémet.

De nevetett, így szerintem ez most jó pont nála. Csak persze, ezt nehéz lesz felül múlni valami újabb poénnal.

2012. aug. 25. 00:13
 12/15 anonim ***** válasza:
Esetleg hal nem maradt meg estéről, azt is bevihetted volna neki.
2012. aug. 25. 00:22
 13/15 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat !!!

voltak már kínosabb szitum is,mikor egy orvosi rendelőben elkezdtem veszekedni valami asszisztenssel..A kishúgom nagyon beteg volt...mindig mást hívtak be..pedig mi már sokkal hamarabb ott voltunk...

nem bírtam már tovább,kioktattam hogy ez így már nem mehet tovább...Én magam vittem be..másokat megelőzve..de már olyan ideges voltam..

meg sorolhatnám

2012. aug. 25. 01:08
 14/15 anonim ***** válasza:
öh, nem mintha ennek már úgyis sok köze lenne a kérdéshez., de az miért kínos hogy bevitted kishúgod o_O? Mert inkább kint kellet volna hagynod várni akár az idők végezetéig, ennyire ne legyél már ...ee negatív? nem találom a jó szót, de itt ez most elég hülye felfogás csak mellékesen.
2012. aug. 25. 01:18
 15/15 anonim ***** válasza:

kicsit hihetellen h az autobol colat viszel be.

meg ha azt mondtad volna h vmi csoves vagy akkor azt mondom egyszeruen paraszt.

de ha mar az autobol akkor csak h neveletlen.

felre ertes ne essek nem kioktalak, csak a kavezo az nm egy nyilvanos park ahova belehet ullni, hanem egy penzszerzo hely, padokkal annak remenyeben h az ott vasarlokat jobban kiszolgaljak.

ha exetleg n ismered a fonokot akkor ha vetted a pepsit, ha enm, azon se csodalkozhattal volna h kihalyit.

de legalabb ELELMES vagy.

ha o is rohogott akkor szerintem no problemo, megtortenik.csa

19f

2012. aug. 25. 11:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!