Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Holnap első randi, nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Holnap első randi, nagyon parázok. Pár kérdésben adnátok tanácsot?

Figyelt kérdés
Interneten ismerkedtünk meg, most fogunk először élőbem találkozni. Igazából csak az első 10 perctől félek, mert utána már majd adja magát, de attól nagyon. Már ott megakad, hogy hogy köszönjek neki? Adjak puszit? Vagy mi van, ha ő egyből szájrapuszit ad? Életem első igazi randija és nagyon félek. L/17
2012. aug. 21. 17:12
 1/5 anonim ***** válasza:
nem hinném hogy rögtön szájrapuszi lesz, valószinűleg csak 2 puszi. Biztos jó lesz:) Ja és mindenképp semleges forgalmas helyen talizzatok.
2012. aug. 21. 17:14
 2/5 A kérdező kommentje:
persze, úgy lesz :) kajálni megyünk. és mennyire kell kisminkelnem magam? ebéd lesz, szóval sima hétköznapi ruhában megyek.
2012. aug. 21. 17:17
 3/5 Fülünyúl ***** válasza:
Nem fog szájrapuszit adni és felesleges paráznod. Vedd úgy, hogy csak úgy találkozol és beszélgetsz valakivel, akivel mellesleg jól is érzed magad. Életed során valószínűleg lesz még jópár randi, ekkora feneket felesleges keríteni neki, semmi katasztrofális nem történhet. Elmész, beszélgetsz, jól érzed magad, hazamész. Ennyi a történet. Aztán ha tényleg jó volt és szereted a pasast, akkor majd még lesz jónéhány. A para mindenesetre teljesen alaptalan és általában csak bénázáshoz vezet ha túlságosan rágörcsölsz.
2012. aug. 21. 17:17
 4/5 Fülünyúl ***** válasza:

A kérdező kommentje:

"persze, úgy lesz :) kajálni megyünk. és mennyire kell kisminkelnem magam? ebéd lesz, szóval sima hétköznapi ruhában megyek."

Azért ne teljesen hétköznapiban menj, kicsit adj az alkalomra meg a pasi szemének valót. Smink elég egy közepes ha napközben lesz, de túlzásba nem kell esni a kontúrral meg a szájszínnel.

2012. aug. 21. 17:19
 5/5 anonim ***** válasza:

ha szájrapuszival kezd akkor azért pofon jár...

ha egymásnak kedves emberek találkoznak azt általában puszival fejezik ki ha legalább 1 tag ebből nő!Én lazán csináltam a dolgokat:"Egész más vagy mint interneten keresztül nézve,jó értelemben","Merre felé menjünk,mit szeretnél?" És őszintén elmondtam neki hogy ígulok,szóval nézze el a kezdeti bukkanóimat.(bár ezt magától is tudta szerintem!) :p

2012. aug. 21. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!