Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért mindig a dagi csajok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mindig a dagi csajok jönnek oda hozzám az utcán?

Figyelt kérdés

Ha vagyok vhol mindig odajönnek beszélgetni meg mosolyognak rám távolról..

Csak annyi a bökkenő h én pont elég vékony vagyok és nagyon félek a kövér csajoktól, meg nem is tetszenek.

2012. aug. 23. 18:40
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
Az hogy esetleg nincs mellük még hagyján. Nagyobb baj szerintem, hogy fenekük sincs, és szétvernek a csípőtaréjukkal meg a csípőcsonttal.
2012. aug. 23. 19:18
 22/44 anonim ***** válasza:
#21 -es igen egyetértek ,és ha neki az ilyen lányok jönnek be akkor hozájuk képest egy normál egészséges testalkatú lány mindig dagi lesz,és el kell keserítsem ,mert magyarországon akkor az ő felfogás vagy ízlése szarint jó sok dagi lány van:DDDD
2012. aug. 23. 19:21
 23/44 anonim ***** válasza:
én kipróbálnám egy húsosabb csajjal :)
2012. aug. 23. 19:24
 24/44 A kérdező kommentje:

szoktam járni sokat így mindenféle helyekre és a csajok 50-60%-a nekem bejövős kategóriába esik.

most akk vagy ti vagy én nem vagyok képben a súlyokkal, vagy mo-n nagyon sok a vékony 40-50kg -s csaj :O

nem szoktam megkérdezni tőlük h hány kilósak.. :D

de ha vkit ennyire érdekel akk jöjjön el vhova és kérdezgessük végig a csajokat h hány kg-sak :D

2012. aug. 23. 19:33
 25/44 anonim ***** válasza:
örülj, hogy valaki odamegy ahhoz a felszínes pofádhoz.
2012. aug. 23. 19:49
 26/44 anonim ***** válasza:
szerintem igen te vagy kép és súly zavarban:D de tök mindegy alkatra leírtad kik tetszenek neked,és ne hogy megkérdezgesd hány kg mosak :DDD mert úgy pofán vernek szerintem:DDDbár nagyon meglepődnél,hogy milyen nagyok az eltérések egy két csaj között pedig alkatilag ugyanolyanok szinte.
2012. aug. 23. 19:50
 27/44 A kérdező kommentje:

én tudom h van vékony 60kg-s de én a dagi,husisokra értettem h 60kgsak és semmit nem mozognak ezért elég hájaskák :S

am akikkel nem elsőre beszélek meg szoktam kérdezni és elmondják , onnan van némi fogalmam a dolgokról

2012. aug. 23. 20:01
 28/44 anonim ***** válasza:
baccus, mi vagy te kutya? Csonttal nem játszunk!
2012. aug. 23. 20:45
 29/44 anonim ***** válasza:
19:49-esnél a pont!
2012. aug. 23. 21:20
 30/44 A kérdező kommentje:
felszínes mi.. te se akarnál járni egy dagadt disznóval gondolom -.-
2012. aug. 23. 21:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!