Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mindig a dagi csajok jönnek oda hozzám az utcán?
Ha vagyok vhol mindig odajönnek beszélgetni meg mosolyognak rám távolról..
Csak annyi a bökkenő h én pont elég vékony vagyok és nagyon félek a kövér csajoktól, meg nem is tetszenek.
60kg vagyok és 180cm, elég vékony:S
utcán azért nem jönnek, de multkor pl vidámparkba jött oda nem is 1!
azt nem tudom h hány kilósak lehetnek de olyan 60-70-re tippelek ha azt veszem alapul h van 40kg-os lány ismerősöm és ő elég vékonyka de nem dagi , +10-20 -al már az lenne.
Semmi gond, hajtsd el őket! Holnap meg posztolj már arról, léccike, hogy nincs egy csajod se, meg majd 30 évesen, hogy még szűz vagy.
Mitől tartasz? Nem esznek meg!
egyszerűen nem illenek hozzám.. én vékony barátnőt akarok, csak velük nehezebb, rájuk meg én hajtok :D
nem-et szoktam mondani neki, meg is értik, csak kicsit sok már néha :| meg suliba is volt 1 aztán őt alig birtam levakarni :/
áhh.. te nem látod azokat a csajokat..
hidd el nem vézna a 40kg-s , pont jó, szép formás :)
imádom őket, 1 dolog amit sokan nehezen viselnének lehet h nincs mellük.. de ez a legkevesebb ha jó az alakjuk ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!