Csajok! Mit szolltok hozzam? Bejovok nektek?
2011. jún. 12. 15:46
2/33 anonim válasza:
Krisztikém,hogy vagy??? :D :D :D
3/33 anonim válasza:
aki állandóan a SÖRÉVEL van elfoglalva jó lenne ha megnyitna egy jegyzettömböt a gépén és oda írná a hülyeségeket.
4/33 anonim válasza:
ne vágj ilyen pofát, különben okés lennél... -.-'
5/33 anonim válasza:
Mi ez a csücsörítős fej? A partyr.bancoknak sem áll jól, nehogy egy fiúnak :D
De még ha normális fejet végnél, akkor sem. Bocs de szerintem elég b.zisan nézel ki :D
21/L
6/33 anonim válasza:
Én fiú vagyok, és szerintem ez a csücsöríés egyenesen hányinger.
7/33 anonim válasza:
Ronda vagy! és ez a csücsörgetés!már bocsi,de te szépnek érzed magad?mert eléggé csunyácska vagy:S
8/33 anonim válasza:
Szeretnék egy ilyen szép pulikutyát. Törzskönyved is van?
9/33 anonim válasza:
A szádnak mi a baja?
Inkább nem találgatok, hogy milyen lányoktól loptad ezt a fényképezési formát :D
Na jó... hagyd azt az idióta csücsörítést és próbálj kevésbé egoista képeket készíteni. Akkor talán normálisan néznél ki.
10/33 anonim válasza:
Mit csücsörittesz?Bu.zi vagy vagy mi?Lányoktól is gusztustalan,de fiútól meg egyenessen hányinger.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!