Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van esélyem vagy inkább ne?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van esélyem vagy inkább ne?

Figyelt kérdés

hát ez egy elég hosszú történet de csak a lényeget írom.hat évig szerelmes voltam egy srácba de megismertem valakit akibe még jobban beleszerettem viszont a másik srácot nem tudtam elfelejteni.azt hittem hogy tetszem a második srácnak mert tett rá olyan kijelentéseket meg haverok is mondták, meg tetszettem is neki de egy kicsit nagyon minden össze lett kavarva ezért sztem azt hitte hogy nem tetszik nekem pedig naon is,de mivel felvett msn re nem rég mondta hogy összejött egy lánnyal és hiányzik neki szereti meg minden és akk majdnem bőgtem.aztán rájöttem hogy az első srácot szeretem még mindig de nála még nem próbálkoztam inkább ő nálam de az meg akk volt mikor a második srácra hajtottam ezért nem igazán foglalkoztam vele.most viszont néha látom az első srácot akibe szerelmes vagyok és mindig megbámul én meg szokás szerint elpirulok.hát k.b. ennyi.de azt nem tudom hogy küzdeni kéne a második srácért akinek barátnője és várjak még szét mennek,bár ahogy látom szereti a lányt ezért nem szeretném hogy szét menjenek vagy azt akinek lehet hogy bejövök csak kicsit sokáig tartott rájönnie.viszont nem akarok közéjük állni mert nem vagyok olyan.szerintetek???

lécci segítsetek!!

2009. júl. 24. 18:53
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem hagyd a második srácot, hogy boldog legyen a barátnőjével és próbáld meg éreztetni az elsővel, hogy még mindig bejön neked. Majd csak lesz valami. Sok szerencsét!
2009. júl. 24. 19:43
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi!azt fogom tenni.
2009. júl. 25. 18:11
 3/4 anonim ***** válasza:
ne állj a 2. srác és a bnője közé! énis csináltam már ilyet, és semmi értelme nem volt.. :/ beszélgess az első sráccal többet, menjetek el ide-oda, majd kiderül mi lesz belőlete. :) sok sikert, én drukkolok.. :)
2009. júl. 28. 08:26
 4/4 A kérdező kommentje:
köszi!amúgy nem is szándékoztam közéjük állni mert az elég szemétség lenne!
2009. júl. 29. 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!