Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minél nagyobb tömegű és magasságú egy fiú, annál nagyobbak az esélyei a lányoknál?
Figyelt kérdés
2012. aug. 22. 22:51
1/18 anonim válasza:
Nem. De a cingároknál mindenképpen több esélyük van. :)
2/18 anonim válasza:
Figyelj,a magas srácokra általában a magas lányok buknak. És akkor fontos a magasság
3/18 anonim válasza:
180 centi azért legyen 1 pasi :D
kisgyerekméretűt senki nem akar
4/18 anonim válasza:
Magasság nem árt.300 kiló viszont ne legyél..
És üzenem mindenkinek,hogy a magasság nagyon nem a férfiasságtól függ..
5/18 Fülünyúl válasza:
Magasság, testsúly? Én azt hittem a péniszméret számít! :O
7/18 Blazer X válasza:
#3-as válaszolótól kérdezném, hogy én vagyok 21 évesen 168 cm. Hogy a fenébe, oldjam meg azt, hogy nőjek még egy 20 cm-et, mert a csajok kisméretű pasit nem akarnak. Erre szeretnék valami választ.
8/18 anonim válasza:
Ilyenek a lányok. A fiúkat támadják, hogy mennyire felszínesek és válogatósak, közben meg ők azok, akik a külsőre, magasságra és vagyonra hajtanak. Aljas, mocskos, képmutató népség a női nem. Szomorú vagyok, amiért egy rendes lányt sem találok ma már, aki még egyedülálló is és tényleg érdemes lenne küzdeni érte.
9/18 Blazer X válasza:
Hidd el van még olyan csak nehéz találni, és még annyi, hogy ne állj ilyen negatívan ehhez a dologhoz. Majd az idő eldönti a dolgainkat, de ha így szidod a csajokat, azzal csak még mélyebbre süllyedsz a kétségbeesésedben, mint a Titanic. XD
10/18 anonim válasza:
tény, hogy a lányok/nők alapvetően jobban vonzódnak a magasabb, erősebb testalkatú palikhoz, ez már ősidők óta így van, hisz egy 100 kilós, 180-190 centis csóka nagyobb biztonságérzetet kelthet egy nőben, mint egy 50 kilós pehelysúlyú, viszont szerintem ezt simán lehet ellensúlyozni, ha magabiztos vagy és határozott. Na meg gondolom a csajoknak is más-más kaliberű csávók jönnek be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!