Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolatokban tapasztaltabb fiatalok, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Még általánosba 5 évig együtt jártam egy lánnyal, aki mindig is tetszett, de a "házi nyúlra nem lövünk" alapelvet követve sosem mondtam meg neki. Nemrég írtam neki, hogy mindig is tetszett és hogy randizna-e velem.
Mostmár egészen biztos vagyok, hogy a barátzónájában voltam, de most mit tegyek, mert nem válaszol. A kérdésem előtt egy nappal pedig még beszélgettünk.
Előre is köszi. F16
2012. aug. 22. 14:07
1/6 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy ehhez a kérdéshez tapasztaltnak kellene lenni! :)
Igazából nem nagyon tudok választ adni a kérdésedre, mert számomra semmi nem derült ki!
Pl.: hány napja nem ír vissza?
2/6 A kérdező kommentje:
Két hete nem ír. Igazából más nincs is nagyon, egy évig nem is láttam, nem találkoztunk.
2012. aug. 22. 14:19
3/6 anonim válasza:
Lehet nyaralni ment vagy valami hasonló!
Ha gondolod írj neki nyugodtan még egyszer.
Kérdezd meg, hogy van valami baj? Miért nem ír vissza!
1.voltam/18L
4/6 anonim válasza:
Szerintem is írj még egyet, h "ezek szerint nincs kedved"? 17/L
5/6 anonim válasza:
Elolvasta egyébként az üzenetet? Lehet, hogy nem mert tényleg nyaralni ment(bár ha előző nap még beszéltetek, akkor lehet, hogy mondta volna). Ha fb-n írtad neki, akkor megnézhetnéd, hogy elolvasta-e már egyáltalán:)
6/6 anonim válasza:
Hagyd a francba...ne mondja senki, hogyha egy ilyen korú lány elmegy nyaralni, akkor nem megy föl a netre egyszer se 2hét alatt. Ha annyira érdekelnéd, akkor várná, hogy mikor írsz újra, akkor megnézte volna, és már randiznátok. De ez a csaj arra sem meltat, hogy nemet mondjon....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!