Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tapasztaltabb segítene nekem tanács céljából?
Van egy lány,teljesen beleestem,szoktam vele "szemezgetni" tehát nem kerülöm a szemkontaktust. Vonaton szoktam látni,egyedül szokott ülni.Odaülnék mellé és kezdeném a beszélgetést,mivel nem vagyok az a bátortalan srác de nem tudom mivel kezdhetném.
off: láttam hasonló kérdést kiírva,de nem adtak rá "használható" tanácsot,hátha én kapok :)
Szóval még nem is beszéltetek, de már bele vagy esve? Hát ez vicces. :D
Szerintem semmi szükség ilyen átlátszó sallangokra, hogy pl "Szia, meg tudnád mondani, hogy mennyi az idő?"
Egyszerűen mondd meg, hogy nagyon tetszik neked, és meg szeretnéd kérdezni, hogy lenne-e kedve ismerkedni veled.
2. kommentelő: Hát igen...annyira megfogott a külseje mert nem TŰNIK annak a plázacica stílusnak (lehet az,nem tudom) és mégis nagyon csinos.
Amúgy én az a viccesebb fiú vagyok,tehát el tudok sütni egy-két poént gondolom az ilyen ismerkedéseknél nem nagy gond.
Mondhatnád, hogy már többször is láttad, hogy ő is gyakran utazik ezen a vonaton, és gondoltad idejössz hozzá, mert együtt mégis csak jobb utazni, mint egyedül, és van-e kedve beszélgetni.
Ebben még nincs semmi, ha egyedül utazok, hozzám is mindig odajönnek beszélgetni, szerintem ezen nem kell nagyon problémázni. Utána meg úgyis kialakul. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!