Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Holnap randim lesz és félek, valami jó tanács?
F?L?
Moziba, ott csendben is lehet ülni.. :D
Gondolj arra, hogy a ferfi ugyan ezen agyal most. :)
Ha nagyon nincs közös téma, akkor az már egy utalás hogy nem biztos hogy összeilletek. A kínos csendtől meg nem kell félni, a srác is igyekszik majd mindenáron elkerülni.
A hova menjetek rész, ezt sok esetben mi férfiak döntjük el. Szerintem első randin moziba ne menjetek, nem sokat lehet beszélgetni maximum utána a filmről, de amilyen pocsék filmek vannak manapság, szerintem nem a legjobb ötlet.
Az első randi tényleg az alapok lefektetésére szolgál, beszélgetés ismerkedés stb. Elmehettek sétálni, bár most ahhoz kissé hideg van, műjégpálya esetleg. Elmehettek kajálni együtt valami nem túl komplikált de nem is túl putri étterembe. Jó időben könnyebb randizni szerintem, több a lehetőség.
amibe nem halhatsz bele attól nem kell félned.
(mondjuk ha a csávó egy pszihopata bérgyilkos akkor megértem h félsz :/)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!