Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első csókom lesz egy tapasztaltabb pasival és nem tudom hogy mit kéne tennem hogy ne tűnjek teljesen szerencsétlennek előtte :S mit kéne csinálnom pl a kezemmel meg mit tegyek h ne sokkolódjak le teljesen, hogyan csókoljak?
Figyelt kérdés
kérlek a bunkó válaszokra nem vagyok kíváncsi mert elég h izgulok a csók miatt nem akarok még ilyen hülyeségekkel is foglalkozni :) előre is köszi2010. szept. 6. 19:59
1/8 anonim válasza:
Kitalálom, 13 vagy és pár hónap múlva 14 leszel:)
2/8 anonim válasza:
Szia!
Első csókod lesz? mármint a legelső?:)
3/8 anonim válasza:
Én is paráztam az elsőtől, el is rontottam a sok idegeskedés miatt, mondta hogy ne idegeskedjek, nevettünk egy jót, és két röhögés között lekapott.Mivel nevettem, nem idegeskedtem, jó volt, de nem az igazi.Pár randi után tök egymásra hangolódtunk, akkor ha tehettem volna csak csókoltam volna, olyan jó volt!
4/8 A kérdező kommentje:
15 vagyok és igen a legelső
2010. szept. 6. 20:22
5/8 anonim válasza:
Én kérdeztem hogy az első-e :)
Hát az elsőnél mindenki izgul, aztán rájön, hogy mégsem kellett volna. Sőt van, aki századszorra is izgul :D, ezzel semmi baj nincs.
Hát, szerintem a legjobb, ha átölelitek egymást, nem az a lényeg, hogy gyorsan lesmárold aztán jólvan:D
Szerintem lassan közeledjetek egymáshoz, majd egy hosszú "puszit" adj az egyik ajkára, kicsit távolodj el, majd finoman, de tényleg csak kicsit és finoman, nyald meg az ajkát, nah ettől tuti be fog indulni:D az én barátnőm is így csinálja.
Ezután már semmiség az egész:) hamar bele lehet jönni, és ne siessétek el, élvezzétek a pillanatot.
17/F
6/8 anonim válasza:
előző vagyok, lehet még arcot simogatni közben, meg hajban turkálni, feltéve ha van neki :D sok szerencsét!:)
7/8 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen nagyon arik vagytok
megpróbálok megnyugodni és megfogadom a tanácsokat:D
2010. szept. 6. 20:44
8/8 Jazmin_12 válasza:
Mély levegő és kifúj. Csak csináld ezt ha izgulsz vagy félsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!