Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi ez az érzés? (ez lenne a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez az érzés? (ez lenne a szerelem? )

Figyelt kérdés

20 éves férfi létemre halvány lila gőzöm nincsen a szerelemről...No nem arról van szó,voltak már nőim,nem is egy,de ezek rövid kapcsolatok voltak(max 3 hónap),épp ezért,mert nem éreztem azt a bizonyos érzést. Nem volt más az csak testi vágy.

Most meg van egy lány,akivel még csak nem is volt köztünk soha semmi. Egyetemen évfolyamtársak vagyunk. Sokszor mentünk együtt suliba,meg hazafelé,és sokat beszélgettünk. De semmi nem volt. Neki amúgy is van/volt/lesz barátja. Mert úgy vannak vele,hogy fél éve szakítottak,de aztán megint összejöttek. Én még csak fél éve ismerem a lányt,és először csak azt vettem észre,hogy tetszik,aztán ahogy egyre jobban megismertem,egyre jobban megkedveltem. De nem gondoltam arra,hogy mi lenne ha...Mert ott volt ugye,h épp szakított a pasijával,meg hát most újra össze is jöttek(szval n comment).

De megvan ez az érzés bennem,sokszor gondolok rá csak úgy,sokmindenről eszembe jut,és ez olyan furán jó érzéssel tölt el. Meg kiderült többször is,hogy egyszerre gondoltunk egymásra. Amolyan különleges kapcsolat a miénk. Ha belenézek a szemébe,egyfajta vibrálást érzek,ez kölcsönös. Ha más sráccal látom beszélgetni,rossz érzéssel tölt el(persze nem mutatom ki),meg amikor megtudtam,h újra "foglalt" az is elég rosszul esett...

Minden erőmmel próbáltam kizárni az életemből,elfelejteni vagy valami,mert ha kapcsolatban van,abba jobb nem bekavarni. Nyáron egyáltalán nem találkoztunk,mert másik városban él. Így egy darabig egész könnyen ment,de ő pár hét után elkezdett érdeklődni felőlem,több alkalommal is rámírt,és akkor megint jókat beszélgettünk. De ez nagyon felkavart,így nem tudom elfeledni. Nyilván azért ír,mert ő is megkedvelt,és jó barátnak tart,és persze nem tudja,h ez nekem rosszul esik...

Hát szóval ,ez a nagy történet. Olyan furán érzem magam,sokminden kavarog bennem,én még sose voltam szerelmes,pláne nem így.

Elég hosszúra sikeredett,de hálás köszönet,aki vette a fáradtságot,és végigolvasta. Előre is köszönöm a válaszokat,jó tanácsokat,azzal kapcsolatban,hogy mi ez,mit lehet ilyenkor tenni,hogy lehet ezt az érzést kezelni,illetve elviselni.

2012. aug. 22. 09:49
 1/7 anonim ***** válasza:
Hát igen. Talán mondjuk ha ez még nem is szerelem is, de alakulóban van, az elmondásod alapján erősen kötődsz hozzá, és nem kizárt ha együtt lehetnétek akkor jó kapcsolat lenne a tiétek, és igazi szerelem. Én szerintem ne menj el emellett a dolog mellett, hogyha lesz rá lehetőséged akkor lépj a dologban, ha nem adsz esélyt neki sosem tudod meg mi lett volna belőle. Sok sikert nektek.
2012. aug. 22. 09:55
 2/7 anonim ***** válasza:
Hívd el valahová... :)
2012. aug. 22. 09:59
 3/7 anonim ***** válasza:
Félúton az érdeklődés és a szerelem között.
2012. aug. 22. 10:02
 4/7 anonim válasza:
Én is azt mondom hívd el valahová, soha (vagy túl későn) nem tudod meg a választ ha csak magadban keresgélsz (meg tőlünk a neten kérdezősködsz) ahelyett hogy próbálkoznál.
2012. aug. 22. 10:14
 5/7 A kérdező kommentje:
Igazából eddig nem is gondoltam arra,h összejöhetnénk. Én is csak úgy viselkedtem vele,mint egy baráttal,aztán elkapott ez a fura érzés. De akárhogy próbálom letagadni,valami csak van. Hát nem tudom,ősszel majd újra fogunk találkozni. Ha úgy látom,részéről is oké dolog belevágok,miért ne. De ha egyszer már foglalt,akkor én többet nem tehetek,mint h máshol keresem a boldogságot:S.
2012. aug. 22. 10:20
 6/7 anonim ***** válasza:
minek vársz őszig? MA hívd el :)
2012. aug. 22. 10:36
 7/7 A kérdező kommentje:
Ma is elhívhatnám,de mint fent említettem,másik városban él,és persze nekem meg rengeteg dolgom van addig. Ősszel érek rá,akkor úgyis találkozunk.
2012. aug. 22. 10:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!