Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csak rajongás, vagy igazi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak rajongás, vagy igazi szerelem? Hogy dönthetem el, mit érzek? Merjek lépni felé?

Figyelt kérdés

Elég különös helyzetben vagyok most, nagyon összezavarodtam.

Tehát egy éve élek Németországban, itt járok egyetemre, csak néha járok haza. Van itt egy srác, akit megismertem. Annyi a gond, hogy ő egy német, nálunk kicsit sem, Ny-Eu.-ban jobban ismert együttes tagja volt 4 évig, akikért én rajongtam és a zenéjük rengeteget jelentett nekem, de már feloszlottak, mivel már nem kerestek annyit a zenéléssel, mint kezdetben.

Az egykori tagok közül ő a legszerényebb, mindig ő volt a kedvencem és soha nem hittem volna, hogy találkozunk élőben is. Sokat beszélgetünk, elég jóban vagyunk, ő is sokszor keres. Rengeteget gondolok rá, érdekel minden, amit mond, szeretem, ha mesél magáról, hogy miket szeret, milyen volt az élete de nem akarom őt átverni, nem tudom, hogy komolyan szeretem-e, vagy csak rajongás.

Volt valaki már ilyen helyzetben? Kérem, az írjon! A NORMÁLIS válaszok érdekelnek csak! Köszi!

L/20

2012. aug. 22. 00:11
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
ismerd meg mégjobban..csináljatok közös programokat legyél vele többet,hogy teljesen kismerd és hogy ő is ismerjen meg aztán majd elválik:) veszíteni nem veszítesz semmit.
2012. aug. 22. 00:14
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi #1. Igazad lehet! Amúgy igazán még nem randiztunk, szerintem inkább haver-zónában vagyok.
2012. aug. 22. 00:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!