Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelem vagy Rajongas?
Sziasztok!
Lehet hogy kicsit buta kerdes de ez rajongas vagy szerelem?!
Van egy tanarom akibe (belezugtam mar 1eve) allandoan ra gondolok, volt mar ra pelda hogy egesz ejjel csak zenet hallgatva ra gondoltam illetve az egyutt toltot orakra...mikor oran nez, mikor kimondja a nevem...annyira szeretem Volt hogy osszefutottunk egy szorakozo helyen akkor is koszont illetva hozzam szolt, es rajta kaptam hogy engem nez..mikozben hattal ult es folyton nezett...szoktam neki mondani ora utan hogy tovabbi szep napot o is mondja hogy koszi neked is...stb irtam neki ujevko es nevnapjara Szoval mar sokan mondtak hogy tuti eszre vette mert eleg sokat foglalkozom vele..szoval ez csupan fellengolas, szerelem vagy rajongas..de mar 1 eve tart...es sajat verseket is szoktam irni...itt van egy!
Tanar:29
Lany:16
Vartam rad a padon ulve, Vartam rad az esti fenyben. Titokban vagyom rad minden percben, s remelem eszreveszed mit irantad erzek, tobb mint szerelem, en megorulok erted! (en irtam :)
bocsi hogy nem ekezettel irtam de angol a tasztaturam) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!