Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csúnya fiúk, ti hogy dolgoztát...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csúnya fiúk, ti hogy dolgoztátok fel a sok-sok elutasítást, megalázást, amit a női nemtől szenvedtetek el?

Figyelt kérdés

2012. aug. 21. 19:37
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Nem mindenkinek olyan jó az élete, hogy teljen havi 8-9 ezer forintnyi kondis edzésre, az otthon az van, de feleannyira sem hatékony tömegnövelő nélkül. Egyébként is csak magam miatt csinálom ezt is. A mocskos nők miatt nem érdemes szenvedni. Egy csúnya lánynak is örülnék már, ha nem lenne olyan aljas az is jellemre.
2012. aug. 21. 19:57
 12/25 anonim ***** válasza:
4 pasimból 3 ronda volt, pedig én nem vagyok ronda. A rondák átvertek, megcsaltak, vagy csak simán undorítóan viselkedtek, na meg önzők voltak az ágyban, és lám a jó pasi akivel most járok tökély. A mocskos ócska külsejű pasik belseje is velejéig romlott az eddig elcseszett életük miatt. Keseregj csak magadban.
2012. aug. 21. 20:15
 13/25 A kérdező kommentje:
Épp ez a baj, hogy túl jó fiú voltam, ronda létemre, csak áttapostak rajtam a lányok, megalázta, kigúnyoltak, bár úgy bántam volna velük, ahogy veled az a 3 csúfság!
2012. aug. 21. 20:30
 14/25 anonim ***** válasza:
20:15 Ha ők nem vernek át és nem csalnak meg, akkor te tetted volna ezt velük, v lehet h meg is tetted. A csúnya fiúknak ez a sorsuk, csak azért jön össze velünk néhanapján 1-1 lány, h kihasználjon. De ha legközelebb ilyen lesz, én is úgy fogok viselkedni, mint a te csúnya exeid. Inkább én verjem át a csajokat, mint ők engem.
2012. aug. 21. 20:35
 15/25 anonim ***** válasza:

Szerintem ezzel a negatív hozzáállással lehet a problémátok inkább.

Ha szeretnétek beszélgetni, akkor én szívesen levelezek veletek, a következő három napban nincs semmi tennivalóm.

Az élethez pozitívan kell hozzáállni :)

9. voltam.

2012. aug. 21. 20:39
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

Bár nem vagyok csúnya, és már vagyok olyan vén, hogy ne a "fiú" jelzővel illessenek, azért megosztanám a véleményem.

Normális nő nem fog megalázni pusztán azért, mert nem tetszel neki. Nyilván vannak buta, magukat felsőbbrendűnek képzelő cafkák, de ezek ugyanúgy "megaláznak" egy átlagos, vagy akár előnyös külsejű illetőt is, mert ettől mégfeljebb érezhetik magukat. Azért írtam az imént idézőjelben a megalázást, mert ilyen és ehhez hasonló helyzetekben csak azt lehet megalázni, aki hagyja magát. Ha te úgy mész oda egy nőnemű egyedhez, hogy egyenrangúak vagytok, és egyszerűen felvállalod magad, akkor nem tud megalázni. Ha elküld vagy beszól, az nem téged minősít. Te ott voltál, felvállaltad magad, a többi már nem rajtad múlt. Az a problémája az itteni magadfajta srácoknak, hogy nagyon alárendelik magukat. Senkinek érzitek magatokat egy számotokra megfelelő csajhoz képest, és ez egyszerűen kihat az egész lényetekre.

2012. aug. 21. 20:56
 17/25 A kérdező kommentje:

ma 20:39

Miről beszélsz te?! Biztos, hogy lány vagy, ha enynire ostoba vagy! A lányok mind a külsőre hajtanak elsősorban, ha egy fiú ronda,a kkor nincs mit tenni nem kell nekik, még ha ő a világ közepe akkor sem, mert undorodnak tőle, inkább szexelnek egy bunkó, vadállat, izmos, jóképű, magams hapsival, mint egy jó fiúval, aki gizda és törékeny alkatú na meg ronda arcra is.

Miért kell védeni a fajtádat, te lány?!

2012. aug. 21. 20:57
 18/25 anonim ***** válasza:

Sajnállak kérdező. Igen, lány vagyok.

Nagyon sajnállak.

2012. aug. 21. 21:58
 19/25 A kérdező kommentje:
Nem kell a sajnálatod és másé sem! Mocskos nők, elegem van belőletek, bárcsak homoszexuálisnak születtem volna. Utálom, hogy még mindig a nőkhöz vonzódom testileg, sajnos, és ezen változtatni sem tudok már.
2012. aug. 21. 22:06
 20/25 anonim ***** válasza:

Úristen, az önsajnálat az aztán megy. De az, hogy tegyél is valamit önmagadért, az nem. Mellesleg az, hogy mondjuk elmenj minden nap futni, az semmi pénzedbe nem kerülne, csak úgy szólok, és az is elég sokat dob az alakodon, és mielőtt még jönnél a különböző szerekkel, hogy márpedig azok nélkül semmit nem ér, tájékoztatlak, hogy igenis ér. Nem egy focista ismerősöm van, akik semmi nem csinálnak, csak futnak a labda után, és mégis úgy néznek ki, hogy lehet utánuk csorgatni a nyálat. Ennyit erről, ja és ezt nem csak a lányok miatt jó, ha megteszed, hanem ÖNMAGADÉRT IS, mert nő az önbizalmad, határozottabb leszel tőle, és akkor máris felnéznek rád a nők... Nem pedig veled fognak kib*szni.

Sajnálom, hogy az ilyen dolgokat senki nem tanította meg neked az életben, csak azt, hogy hogyan kell magad sajnáltatni.

2012. aug. 22. 12:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!