Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csúnya fiúk, ti hogy dolgoztátok fel a sok-sok elutasítást, megalázást, amit a női nemtől szenvedtetek el?
Próbálkozz veled egyformán csúnya lányokkal. Mellesleg a külső nem minden, láttam én már paraszt pasit csúnyában is, helyesben is.
És mit szólnak a csúnya lányok a megalázásokra, amit a férfi nemtől szenvednek el? ;)
És akkor miért nem teszel érte, hogy jól nézz ki?
Ha elmész edzeni, kondizni, futni, akármi, izmosodsz kicsit, akkor máris van valami, ami tetszene a csajoknak... szeretik a szép, kidolgozott férfi felsőtestet.
Honnan a f@szból veszed, hogy rondáknál nem próbálkoztam?!
Ők sem jobbak a szépeknél, mocskos aljas népség a női nem, én azt tapasztalom!
Miért csak a csúnya fiúkat kérdezed?
Én egy nagyon de nagyon szép lány vagyok, mégis szerinted hányszor lettem átverve és megalázva? Az összes kapcsolatom így ért eddig véget (mind a 3). A legutóbbi barátom, pedig pont, hogy egy csúnyább fiú volt, csak azt hittem a lelke legalább szép (bölcsész fiú volt).
Vagy nem volt még kapcsolatod, csak az elutasítást veszed megalázónak? Az röhejes.
21/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!