Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csajok mostanában miért a páwa srácokra buknak? (rózsaszin póló, csontos testalkat, nagyon nagy arcnak hiszi magát)
Nos nálam a páva az 1 dolgot jelent... tudja mindenki hogy van az a madár.... nah, az eléggé fincsi étel, le kell csapatni a fejét... szal ennyit a pávárók/pávákról... -.-"
Üdvözlettel
Legly
Várj még egy pár évet és kinövik a lányok ezt a hülyeséget. Remélhetőleg. De ettől függetlenül próbálhatsz keresgélni, biztos, hogy vannak normális lányok, akik nem a díszb*zikra buknak. ;)
24/n
Nem az ,de legalább menne le a kondiba és gyurna.....ha már más sportra nem képes ....
Meg amig te,(én) le megyunk edzésre az otthon zselezi a hajat.....
A másik hogy adjak a kéményt azt amikor leverned hívja a többi spant (bátyja és társai )
De kit érdekel?en jobban érzem magam" férfi "-kent mint egyéb más genetikai hulladékként...
Hidd el majd találsz olyat aki a lábát a labtorloben törli meg mert ha pàwa leszel akkor sokan taposnak majd rajtad.
Én nem kedvelem az olyan fiúkat akik nagy arcnak hiszik magukat. Nekem egy fiú legyen normális, kedves és ne bunkó.
15/L
Csak mert a ribik erre gerjednek, az nem ekvivalens azzal, hogy minden csajnak ez jön be :D Nekem a barátom tök normális, nem páwa és nem nagyképű.. Tehát én helyből kivétel vagyok :D \m/
18/L
dehogy is:P
egy pasi legyen férfiasabb ennél... legyen vicces, lehet izmos is, ja és az ing nagyon szexi rajtuk:D
meg az is fontos, hogy el tudjak vele beszélgetni.
Nem mindenkinek az ilyen naposcsibék jönnek be.:)
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!