Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A csajok mostanában miért a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

WP kérdése:

A csajok mostanában miért a páwa srácokra buknak? (rózsaszin póló, csontos testalkat, nagyon nagy arcnak hiszi magát)

Figyelt kérdés
Én egy normális srácnak tartom magam nem is vagyok páwa sportolok,sportos testalkatom van. Megfigyeltem haverjammal hogy a csajoknak már nem ez az "ideálja".
2012. aug. 21. 19:33
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%
De csak az agyatlan tinip.csák buknak az ilyen "fiúkra".Normális nő kiröhögi az ilyen kis díszb.zikat.
2012. aug. 21. 19:57
 22/31 legly ***** válasza:
29%

Nos nálam a páva az 1 dolgot jelent... tudja mindenki hogy van az a madár.... nah, az eléggé fincsi étel, le kell csapatni a fejét... szal ennyit a pávárók/pávákról... -.-"

Üdvözlettel

Legly

2012. aug. 21. 19:58
 23/31 anonim ***** válasza:
100%

Várj még egy pár évet és kinövik a lányok ezt a hülyeséget. Remélhetőleg. De ettől függetlenül próbálhatsz keresgélni, biztos, hogy vannak normális lányok, akik nem a díszb*zikra buknak. ;)

24/n

2012. aug. 21. 19:59
 24/31 jin ***** válasza:

Nem az ,de legalább menne le a kondiba és gyurna.....ha már más sportra nem képes ....

Meg amig te,(én) le megyunk edzésre az otthon zselezi a hajat.....

A másik hogy adjak a kéményt azt amikor leverned hívja a többi spant (bátyja és társai )

De kit érdekel?en jobban érzem magam" férfi "-kent mint egyéb más genetikai hulladékként...

Hidd el majd találsz olyat aki a lábát a labtorloben törli meg mert ha pàwa leszel akkor sokan taposnak majd rajtad.

2012. aug. 21. 20:05
 25/31 anonim ***** válasza:
100%

Én nem kedvelem az olyan fiúkat akik nagy arcnak hiszik magukat. Nekem egy fiú legyen normális, kedves és ne bunkó.

15/L

2012. aug. 21. 20:35
 26/31 A kérdező kommentje:
Csajoktól kérdezem elsősorban Páwa srácot vagy csajt rá lehet téríteni a helyes útra? Mert egy halom páwa csajt is ismerek és tök jól néznek ki,velem normálisak is de mással meg parasztok ezt hogy lehetne beszüntetni,hogy a haverjaimat ne kezeljék le ?
2012. aug. 21. 20:50
 27/31 anonim válasza:
165cm vagyok és 52kg, senkinek sem kellek a környéken. Igaz nem öltözöm páwa kisköcsögnek, talán eza hiba?
2012. aug. 21. 21:07
 28/31 anonim ***** válasza:

Csak mert a ribik erre gerjednek, az nem ekvivalens azzal, hogy minden csajnak ez jön be :D Nekem a barátom tök normális, nem páwa és nem nagyképű.. Tehát én helyből kivétel vagyok :D \m/

18/L

2012. aug. 21. 21:19
 29/31 anonim ***** válasza:

dehogy is:P

egy pasi legyen férfiasabb ennél... legyen vicces, lehet izmos is, ja és az ing nagyon szexi rajtuk:D

meg az is fontos, hogy el tudjak vele beszélgetni.

Nem mindenkinek az ilyen naposcsibék jönnek be.:)

15/L

2012. aug. 21. 21:29
 30/31 anonim ***** válasza:
8! a 100kilós ffi akkor se jönne be ha az az említett súly nem zsírból hanem húsból(=izom) áll? :)
2012. szept. 13. 22:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!