Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ez igaz? Tényleg tartotok a túl jó alakú lányoktól?
nem tudom miért de nekem is mindig olyan érzésem van , hogy az ilyen csajok kis pláza cica bunkó ribik kik csak leszólni tudnak :( ..... talán ettől van a félelem...
Tisztelet a kivételnek , de a legtöbb szép csaj nagyon eltelik önmagával s nagyon bunkó lesz.
23f
Ez sajnos nem csak előítélet, de azok a modell-lányok akiket én ismerek, beképzeltek és bunkók. S előbb utóbb egy fekete Audiba/Mercibe fognak kikötni.
Nem szeretem ezt a "Top10es-kategórizálást", de akkor én is ezt használom. Inkább kezdeményezek egy mondjuk egy 7-8as csajnál mint egy 10esnél. Sőt ha sok fiú fordul meg utána akkor csak nekem tűnik 8-asnak nekik 10es, ez esetben szintén nem érdekel. Ha egy csajnál sok pasi próbálkozik az sose jó. Legyen inkább szép de önbizalomhiányos!
Nem tart senki sem attól, aki jól néz ki, sőt, még meg is tetszik neki valószínűleg.
Ez elég rossz indok, ha nem akarsz fullos lenni, de abszolút a te dolgod az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!