Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
WP kérdése:
A csajok mostanában miért a páwa srácokra buknak? (rózsaszin póló, csontos testalkat, nagyon nagy arcnak hiszi magát)
Figyelt kérdés
Én egy normális srácnak tartom magam nem is vagyok páwa sportolok,sportos testalkatom van. Megfigyeltem haverjammal hogy a csajoknak már nem ez az "ideálja".2012. aug. 21. 19:33
11/31 anonim válasza:
én hányok az ilyen fiúktól:D bocsánat:/
20/L
12/31 anonim válasza:
Én egyáltalán nem a páwa srácokra bukok ,és szerintem ezt még sok lány nevében mondhatom.
Sőt a bunkókat ki nem álhatom.
15/L
13/31 A kérdező kommentje:
De mi tetszik sok lánynak (nem mindegyiknek) ilyen vézna gyenge srácokban?
2012. aug. 21. 19:44
14/31 anonim válasza:
a kis 13 éveseknek jó h ez jön be nekem az jön be akit nem fúj el a szél... normálisan öltözködik én 19 vagyok
15/31 Fülünyúl válasza:
Nem tudom ki bukik a pávasrácokra, én és a nő ismerőseim sem. Az az egybehangzó véleményünk, hogy ezek nem 'férfiak'.
16/31 anonim válasza:
ezt olyan lánytól kéne megkérdezned akinek bejön az ilyen fiú...így fogalmam sincs...lehet ez a kisfiússág vagy nyálaskodás ez vonzza őket..ki tudja..
de az a furcsa hogy az ilyen fiúk nem is érzékenyek hanem ősbunkók és tényleg nagy pofájuk van...szal tényleg fogalmam sincs hogy mit esznek rajtuk.
17/31 A kérdező kommentje:
Azért jó ezt látni hogy nincsen még mindenki elveszve (főleg az idősebb korosztályok). Sajnos az én korosztályom nagy részén nem lehet segíteni,de egyszer szerintem kinőnek majd ebből. Vagy rosszul gondolom?
2012. aug. 21. 19:49
18/31 anonim válasza:
15-ös csatlakoom hozzátok:D szerintem sem férfiak csak ezt nem akartam így leírni,de jó tudni,hogy mások is ezt gondolják róluk.
19/31 anonim válasza:
tudnak együtt sikítozni egy sp koncert első sorában
20/31 anonim válasza:
hát vagy kinőnek ebből vagy más divat lesz...remélem hamar kimegy ez a stílus a divatból,mert szörnyű,de lehet hogy még szörnyűbb divat lesz :D
de ez tény hogy a mai fiatal fiúk egyrenőiesednek...a modellek között is már az a "menő" aki nagyon vékony kisfiús szinte babarcú
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!